Slaugytoja-diabetologė J. Verbickienė puikiai išmano savo darbą.

Sveikata

Į procedūras – su džiaugsmu

Regina DOBROVOLSKAJA

Į VšĮ Ukmergės ligoninės Konsultacijų poliklinikoje veikiantį Diabetinės pėdos priežiūros kabinetą teko ne kartą užsukti man pačiai ir mano šviesios atminties vyrui Grigorijui. Šio kabineto slaugytoja-diabetologė Jolita Verbickienė visada mus sutikdavo maloniai, su šypsena veide. Todėl gerų emocijų pasikraudavome visai dienai. Be to, ši, puikiai savo darbą išmananti ir kruopščiai gydomąjį pedikiūrą atliekanti specialistė, mums taip sutvarkydavo pėdas ir nagus, kad ilgai jomis džiaugdavomės. Slaugytoja-diabetologė visada patardavo, kaip prižiūrėti pėdas, kad jos kuo ilgiau išliktų gražios, kokį kremą naudoti. Švelniai ir maloniai naujausia aparatūra, visą valandą, atliekamas gydomasis pedikiūras niekada neprailgdavo ir visada norėdavosi čia sugrįžti dar sykį.

Diabetu sergantiems žmonėms ši paslauga yra labai reikalinga ir naudinga. Šia nemokama paslauga pasinaudodavome keturis kartus per metus, prieš tai apsilankę pas savo šeimos gydytoją ir paprašę siuntimo. Džiaugiuosi, kad Ukmergėje yra galimybė gauti ne tik kokybiškas paslaugas, bet ir malonų aptarnavimą.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • regina :
    o iš kito raj.priimtu,kad ir mokamai
  • DB :
    Jau ne vieną kartą teko lankytis pas gerbiamą Verbickienę. Tikrai galiu patvirtinti, kad specialistė kaip reta dėmesinga, atidi, visada gerai nusiteikusi. Taip dažnai susiduriame su abejingumu ir 'valdišku' požiūriu į pacientus, ypač senyvus. O gerb. Verbickienė dirba iš pašaukimo. Ačiū jai didžiausias ir visokeriopos sėkmės ir sveikatos!
  • ruta :
    Labai geras kabinetas, darbuotoja puiki, aparatūrą tikrai aukščiausio lygio, kiek visur teko lankytis Ukmergėje, geresnės įrangos pėdos priežiūrai nėra
  • Angele :
    Šaunuolė
  • patyres :
    Pats geriausias pedikiūro kabinetas Ukmergėje ir ne tik. Ir superinė slaugytoja, dirba švelniai ir profesionaliai , net užmigau kol man tą pėdą dzūlino :) Visiems rekomenduoju kas nebuvo, pabandysit ir dar norėsis eiti :))

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas