Iš kairės – M. Džiovenis, J. Songaila, R. Vaičiūnas.

Sportas

Dalyvavo trijuose bėgimuose

Prasidėjus rudeniui Ukmergės bėgikai tęsė sportinį sezoną ir dalyvavo trijuose bėgimuose.

Rugsėjo 7-ąją Utenos miesto šventės metu vyko „Go, Utena, go“ bėgimas. Jame buvo galima pasirinkti vieną iš trijų distancijų: 7 km, 3 km ar 500 m. Bėgimuose dalyvavo per 300 sportininkų, tarp kurių buvo keturi ukmergiškiai – Žilvinas Maleronka, Medardas Džiovenis, Robertas Vaičiūnas ir Juozas Songaila. Mūsų bėgikai įveikė 7 km distanciją ir po finišo kartu su kitais dalyviais buvo apdovanoti originaliais medaliais, rėmėjų dovanomis.

Rugsėjo 8-ąją sostinėje vyko „Danske Bank Vilniaus maratonas“. Šįmet milžiniškoje bėgimo šventėje dalyvavo arti 12 tūkst. bėgikų iš Lietuvos ir užsienio. Visiems jiems buvo pasiūlytos net septynios trasos, pritaikytos tiek patyrusiems bėgikams, tiek pradedantiesiems. Pirmieji starto liniją kirto ištvermingiausieji – tai maratono (42 km 195 m) ir „Rimi“ pusmaratonio (21 km 98 m) distancijas pasirinkę bėgikai. 42 km 195 m atkarpą įveikė ir ukmergiškis Gintautas Gelūnas. Pirmą kartą maratone dalyvavęs bėgikas taip atšventė savo 50-metį.

Rugsėjo 21-ąją Pasvalyje vyko „Pasvalio miesto gimtadienio šventinis bėgimas“. Bėgikai galėjo rinktis 800 m, 3 km ir 10 km trasas. Šiame bėgime dalyvavę ukmergiškiai R. Vaičiūnas, M. Džiovenis ir J. Songaila įveikė 10 km distanciją. Visi sportininkai buvo apdovanoti atminimo medaliais.

Ukmergės bėgikai šiuo metu ruošiasi spalio 9-ąją Rumšiškėse vyksiančiam bėgimui „Aplink Lietuvą“. Tai bus paskutinis šiais metais Lietuvos bėgimo taurės etapas.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas