Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Pripažino savo klaidą

Loreta EŽERSKYTĖ

 

„Nuomonių telefonu“ kreipėsi ukmergiškis Stasys Milinskas. Jis papasakojo apie incidentą, kuris vyko parduotuvėje „Norfa“ (Dariaus ir Girėno g.) rugpjūčio 22-osios ryte.

„Atsiskaitęs už prekes padaviau kasininkei Teleloto bilietą, kuris buvo laimėjęs 2 eurus. Pardavėja jį patikrino, po to atidarė kasos stalčių, žvilgtelėjo ir pasakė, kad dabar neturi pinigų, todėl laimėjimo teks ateiti kitą kartą. Ji norėjo pasilikti bilietą, tačiau paprašiau grąžinti. Nenoromis jį atidavė. Rugpjūčio 23-osios rytą vėl nuėjau į parduotuvę. Kasoje dirbo kita pardavėja. Kai paprašiau grąžinti pinigus už laimėjimą, ji atšovė, jog man pinigai jau išmokėti. Be to, ji taikėsi paimti ir suplėšyti mano loterijos bilietą…“ – kalbėjo žmogus, tą patį rytą atskubėjęs į redakciją, nes parduotuvėje problemos išspręsti nepavyko.

Skaitytojo skundą perdavėme UAB „Norfos mažmena” atstovui spaudai Dariui Ryliškiui. Išsiaiškinęs situaciją jis pažymėjo, jog šis nesusipratimas įvyko dėl parduotuvės kaltės, todėl pirmiausia atsiprašė pirkėjo.

„Iš tiesų, kasininkė neturėjo kasoje smulkių pinigų, kad galėtų atsiskaityti už laimėjimą. Tačiau užuot pasikeitusi pinigus, ji pirkėjui pasakė ateiti vėliau. Kai žmogus grįžo, kasoje dirbo kita pardavėja. Ji, tikrindama bilietą pastebėjo, jog jis jau pažymėtas, todėl pamanė, kad pinigai grąžinti…“ – komentavo atstovas spaudai.

D. Ryliškis patikino, jog ukmergiškiui laimėjimas bus grąžintas, ir paprašė gerbiamą S. Milinską kreiptis į minėtosios parduotuvės vadovą. Pasak UAB „Norfos mažmena” atstovo, kaip atsiprašymas ir kompensacija už patirtą moralinę žalą parduotuvėje pirkėjo laukia dovanėlė.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas