Aktualijos, Naujausi

„Narbutas“ investuoja į dar vieną plėtros etapą

Praėjusiais metais biuro baldų gamybos ir prekybos įmonių grupė „Narbutas“ į Ukmergėje esančios gamyklos plėtrą investavo 7 mln. Eur. Respublikinė žiniasklaida skelbia, kad numatytas dar vienas plėtros etapas, o investicijos viršys 20 mln. Eur.

 Planuojama, kad šiais metais konsoliduota „Narbuto“ grupės bendrovių apyvarta pasieks 102 mln. Eur. Jau pradedama dar vieno priestato, dabar 20 tūkst. kv. m, statyba. UAB „Narbutas International“ savininkas skaičiuoja, kad maždaug 10 mln. Eur kainuos priestato statyba, dar daugiau nei 10 mln. investicijų bus skirta įrangai įsigyti. Plėtrą ketinama finansuoti nuosavais pinigais.

UAB „Narbutas International“ savininkas Petras Narbutas teigia, kad įmonė vienuolikti metai auga vidutiniškai po 36 proc. Ankstesniais metais augimas svyravo tarp 43–47 proc., šiuo metu jis yra maždaug 32 proc.

Produkcija parduodama į 60 rinkų ir apimtys nuolat plečiamos. Šiuo metu didžiausios „Narbutas International“ rinkos yra Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Vokietija, Lietuva. Tolesnė plėtra numatoma JAV, taip pat užsimota startuoti ir naujose rinkose, tokiose kaip Ispanija, Portugalija, Australija, Lotynų Amerikos šalys Peru ir Čilė.

„Narbuto“ biuro baldų pardavimai įprastose rinkose turėtų didėti ir dėl to, kad bendrovė nuolat papildo produktų krepšelį naujais gaminiais, kuriuos kuria Lietuvos ir užsienio dizaineriai.

„G. ž.“ inform.

Loretos EŽERSKYTĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Tam B: :
    Neinvestuoja - blogai, investuoja, irgi blogai. Toks mūsų niurzglių požiūris.
  • Petras :
    Vergove baisiau negali buti!!!!!
  • Petras :
    Zmonim algu nekele ir plecesi is to,zmoniu trukuksta nekas nepadirba ilgai ,vergove,!!!Plecesi ydomu kas ten dirbs?Ukraineciai ir te neina algos mazos o dirbti uz du reike!!!
  • B :
    Ir vel nuvilios darbuotojus...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas