Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Po smurto prireikė medikų pagalbos

Rugpjūčio 15-ąją, apie 11.40 valandą, Ukmergėje, namuose kilusio ginčo metu 18-metis kumščiu trenkė į krūtinę savo broliui (g. 2005 m.).

Rugpjūčio 14-ąją, 2 minutės po vidurnakčio, Ukmergėje, konflikto metu neblaivus patėvis (g. 1980 m.), kuriam nustatytas 1,25 promilės girtumas, sugriebęs už kaklo smaugė posūnį (g. 2001 m.). Nukentėjo ir podukra (g. 1997 m.), kuri bandė ginti brolį. Vyras ją pastūmė ir griūdama mergina atsitrenkė į duris bei spintą. Nukentėjusieji buvo pristatyti į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių, jiems diagnozuoti įvairūs sumušimai. Moteriai taip pat nustatytas 2,16 promilės girtumas. Po medikų apžiūros abu išleisti į namus.

Rugpjūčio 13-ąją, apie 23 valandą, Pivonijos seniūnijos Daugėliškių kaime išgertuvių metu vyrą (g. 1973 m.) sumušė pažįstamas asmuo. Nukentėjusiajam prireikė medikų pagalbos.

Tą pačią dieną, apie 22 valandą, Ukmergėje konflikto metu vyras (g. 1964 m.) naudojo smurtą prieš savo žmoną (g. 1958 m.), dėl to moteris patyrė fizinį skausmą. Bandant nepilnametei dukrai ginti mamą, kliuvo ir jai – tėvas ranka sudavė į veido sritį. Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje nukentėjusiosioms nustatyti sumušimai.

Tą patį antradienį, apie 13.50 valandą, Ukmergėje, namuose, tarp patėvio (g. 1961 m.) ir neblaivaus posūnio (g. 1986 m.) kilo konfliktas. Pastarasis prieš vyrą panaudojo fizinį smurtą. Ukmergės ligoninėje patėviui diagnozuoti įvairūs sumušimai.

Rugpjūčio 13-ąją, apie 2.45 valandą, Ukmergėje, namuose vykusių išgertuvių metu vyras (g. 1971 m.) sudavė kumščiu savo sugyventinei (g. 1981 m.), taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Dėl sužaloto akies voko jai taip pat prireikė medikų pagalbos.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas