Aktualijos, Naujausi

Atnaujinami darbai Vasario 16-osios gatvėje

Po daugiau nei pusės metų pertraukos pagaliau statybininkai grįžo į remontuojamą Vasario 16-osios gatvę. Tikimasi, jog darbus čia pavyks baigti dar šiemet.

Rajono savivaldybėje „Ukmergės miesto A. Smetonos, Vasario 16-osios gatvių ir prie jų esančių viešųjų erdvių rekonstravimo ir kapitalinio remonto darbų“ sutartis su UAB „Ukmergės keliai“ buvo pasirašyta šių metų vasario 19-ąją. Pradinė rangos darbų sutarties vertė – 2 035 000 eurų, joje buvo numatyta, kad darbai užtruks iki 22 mėnesių.

Tuomet taip pat buvo skelbiama, jog sutartis įsigalios ir darbai bus pradėti tik gavus finansavimą. Nors tikėtasi, kad projekto vertinimo procedūros Centrinėje projektų valdymo agentūroje bus baigtos per 2–3 mėnesius ir projektas startuos pavasario pabaigoje arba vasaros pradžioje, tai užtruko gerokai ilgiau. Kelininkai darbus pradėjo tik rugpjūtį.

Projekto įgyvendinimo metu Vasario 16-osios (nuo A. Smetonos g. iki Gedimino g. su rekreacine zona šalia) gatvėje yra numatyta rekonstruoti važiuojamąją kelio dalį su šaligatviais, paviršinių nuotekų ir elektroninių ryšių tinklus, įrengti apšvietimą bei vaizdo stebėjimo sistemos tinklus. Taip pat bus sutvarkyta ir aplinka prie naujojo Tolerancijos centro Vasario 16-osios gatvėje. Jo rekreacinėje zonoje atsiras automobilių stovėjimo aikštelė, bus įrengtas drenažas, apšvietimas ir kt.

Nuo 2017 metų liepos iki 2018 metų gruodžio mėnesio Vasario 16-osios gatvėje buvo atlikti paviršinių nuotekų tinklų statybos bei vandentiekio ir nuotekų tinklų rekonstravimo darbai.

„G. ž.“ inform.

Loretos EŽERSKYTĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • D :
    Del antakalnio tai klauskit ukmerge.lt, kur klausimus galma uzduot. Pats Varnas atraso.
  • Ukmerge :
    Finansavimas senai yra, tik pinigu jau nera!!! Pagal dokumentus viskas jau yra atlikta! Stasiukas pasistenge
  • N.R. :
    Gerai,kad atnaujino darbus.Įdomu būtų išgirsti ar yra planuojami šaligatvių tvarkymo darbai Antakalnio gatvėje(vienoje pusėje užneštas pusmetriu žemių,kitoje pusėje išbyrėjęs),Apgailėtina.
  • Pilietė :
    Na įsivaizduokime tokią situaciją " pirmą pasalinam nefunkcionuojanti organą ,o po to ieškomas donoras" tai čia irgi - pirma išrausia gatves 3 metams , o po to laukia finansavimo...ar taip visur ar tik Ukmergėje
  • Ukmerge :
    Vel miliona praves avansu ir bankrutuos!
  • Pasiūlymas :
    Vis tik galėtų savivaldybės informacinė tarnyba aiškiai ir suprantamai išaiškinti dėl kokių priežasčių ir dėl kokios tarnybos veiklumo ar neveiklumo taip ilgai remontuojama gatvė. Sprendžiant iš komentarų, tai tikrai reikalinga. Ne be reikalo yra posakis: "Tauta nori žinoti savo didvyrius!"
  • Pasakos :
    Su renovacijom ta pati daina!!!!!!
  • Valstybe ... :
    Skelbiamas konkursas! Tik bankroto ketinanciom paskelbt imonems!!!!! Kreiptis i Uknerges r.savivaldybe !!!
  • Ukmerge :
    Bet visi zino ir niekas besikreipia i stt. Pasasikit ta pati i stt, pranesk@stt.lt. vis bus ramiau, kad nors kaip prisedejai prie miesto geroves, o ne komentus rasinet ...
  • Fg :
    Nejaugi pagaliau remontuoja?
  • ok :
    Nebesiorientuojat laike,nevispročiai?Sakot,po pusės metų vėl bus tęsiami darbai,ane?Galiu priminti,kad praėjo jau beveik trys metai,kaip ten yra žvyrkelis.Ten yra vienas namas(geltonas),kur buvo(o gal dar ir dabar yra)skelbimas,kad parduodama namo dalis.Tai aš vietoj tų žmonių,reikalaučiau iš mero kompensacijos,nes namo prie žvyrkelio,tikrai niekas nepirks,nebent labai jau sumažintų kainą.Patarčiau tiems žmonėms kreiptis į teismą,o galima ir į patį merą(neblogus gi pinigus gavo iš bankrutuojančios įmonės,kurią buvo pasamdes,gal sutiktų iš savo kišenės kompensuoti).To namo niekas ir dabar nepirks už normalią kainą,nes žinant Ukmergės valdžioje esančius vagis,ten gatvės remontas turėtų tęstis dar mažiausiai tris metus(kai baiginėsis vagių kadensija,turėtų užbaigti).
  • ok :
    O čia tai geras,po daugiau nei pusės metų,darbininkai grįžo prie remontuojamos gatvės.O nejaučiat,kad tas daugiau,tęsėsi beveik tris metus.Taip,beveik 3 metus ten buvo žvyrkelis ir galvoju,kad bus dar mažiausiai tiek pat,nes panašiai tiek turėtų tęstįs remontas.Žinoma,jei vėl darbai neužstrigs,tai yra,jei vėl nebus pasamdyta firma,kuri ruošiasi bankrutuoti ir vėl nepasidalins gatvės remontui skirtų pinigų su vietine valdžia,juk taip jau buvo.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas