Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Ugniagesiai taip pat gelbėjo karvę ir kačiuką

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai sulaukė 9 kvietimų.

Rugpjūčio 5-ąją Siesikų seniūnijos Lokinės kaime iš griovio buvo ištraukta čia įstrigusi karvė. Rugpjūčio 6-osios pavakarę gautas pranešimas, kad iš Maironio gatvės 7 namo buto veržiasi dūmai. Išlaužę trečiame aukšte esančio buto duris ir patekę į vidų gelbėtojai aptiko kambaryje ant lovos gulintį vyrą (g. 1978 m.). Jis buvo be sąmonės, todėl skubiai išneštas ir perduotas atvykusiems medikams. Įtariama, jog buto savininkas apsinuodijo smalkėmis. Pasak ugniagesių, butas buvo stipriai uždūmintas, kai ant viryklės užsidegė be priežiūros palikta keptuvė.

Rugpjūčio 8-ąją pastato, esančio Žemaitkiemyje, Dariaus ir Girėno gatvėje, dūmtraukyje degė suodžiai.

Rugpjūčio 8-ąją gelbėtojai vyko ir į Siesikų seniūnijos Mikėnų kaimą. Jų pagalbos prireikė, kai iš aukšto medžio negalėjo išlipti katinas. Jis čia įsiropštė gelbėdamasis nuo besivejančio šuns.

Rugpjūčio 11-ąją Žemaitkiemio seniūnijos Prauslių kaime išdegė apie 50 arų ražienų.

Taip pat praėjusią savaitę ugniagesiai talkino medikams iš buto, esančio Deltuvos gatvės daugiabutyje, išnešti ligonį. Tris kartus – rugpjūčio 6, 8 ir 11 dienomis, gelbėtojai vyko į pagalbą policijai. Jie padėjo patekti į butus Anykščių ir Jaunimo gatvėse bei namą, esantį Veprių seniūnijos Pageležių kaime.

 „G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas