Kriminalai, Naujausi

Nepastebėjo stovinčio sugedusio vilkiko

Rugpjūčio 13-ąją, apie 16.05 valandą, Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Ukmergės rajono Veprių seniūnijoje, kelyje Ukmergė – Jonava, ties Pageležių kaimu, susidūrė krovininis ir lengvasis automobilis.

Į įvykio vietą išsiųstos Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos, informacija apie avariją perduota greitosios medicinos pagalbos medikams, Policijos komisariatui.

Susidūrimas įvyko, kai link Jonavos važiavęs vilkikas, vairuojamas Rusijos Federacijos piliečio (g. 1971 m.), dėl sprogusios padangos sustojo pakelėje ir keitė ratą. Pasak avarijos vietoje „Gimtosios žemės“ kalbinto vairuotojo, tuo  metu į jo automobilio kairį šoną trenkėsi taip pat Jonavos kryptimi važiavęs automobilis „VW Passat“. „Nesuprantu, kodėl jis nepastebėjo ir kliudė“, – susijaudinimo neslėpė vyras.

Avarijos metu vilkikas apgadintas nežymiai, o lengvasis automobilis sumaitotas nepataisomai. Prispaustą 29-erių metų vairuotoją, gyvenantį Panevėžyje, išvadavo ugniagesiai gelbėtojai ir  perdavė į medikų rankas. Greitosios medicinos  pagalbos automobiliu jis skubiai išvežtas į Ukmergės ligoninę, o vėliau dėl smegenų sukrėtimo nugabentas į Vilniaus universitetinę ligoninę.

Dėl avarijos kelyje Ukmergė-Jonava, prie Pageležių kaimo, į abi puses buvo nusidriekusios  daugiau nei dviejų kilometrų automobilių eilės.

„G. ž.“ inform.

Nijolės STUNDŽIENĖS nuotraukos.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Saulė :
    Atsimerkti keliu važiuojant reikia ir neviršyti nurodyto kelio ženklo galimo greičio, būti atidesniems.
  • Antanas :
    Vilkikams atšvaitai montuojami dar gamykloj,jei patys isižioją nekaltinkit kitų
  • Ana :
    Pvz aš vakar važiuodama naktų į darbą irgi vos ne atsitrenkia į stovintį Vilkija.pamaciau prieš pat nosį.tamsu.juokiu atšvaitų.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas