Prisipirkę turguje prekių, kai kurie gyventojai nori pasinaudoti taksi paslaugomis.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Prašymą svarstys

Genovaitė KAZIELIENĖ

„Anksčiau prie turgaus stovėjo ženklas, žymintis vietą, kur galima laukti taksi. Buvo ir patalpos, bet dabar langai uždangstyti, jose nėra nė gyvos dvasios. Kai ženklo neliko, neaišku, ar bus taksi automobilis, ar ne. Kartais taksistai laukia keleivių, kai kada nepamatysi nė vieno. Ta pati padėtis ir prie autobusų stoties esančio prekybos centro. Prisipirkus daug prekių, nešulius sunku nešti, tad neturint savo mašinos tenka pasinaudoti taksi paslaugomis. Bet ar taksistas privažiuos, nežinia“, – išsakė bėdas skaitytoja.

Savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus paaiškino, kad prie turgavietės ženklo niekada nebuvo: „Minimose patalpose viena taksi firma turėjo savo biurą, tačiau išsikraustė. Pritvirtintą jos logotipą moteris, matyt, palaikė ženklu. Mieste yra dvi taksi stovėjimo aikštelės – Autobusų stotyje ir prie Kauno bei Klaipėdos gatvių sankryžos.“

A. Dutkus taip pat kalbėjo, jog Saugaus eismo komisija niekada nėra gavusi gyventojų pageidavimų, kad dar kur nors būtų įrengtas taksi stovėjimo ženklas. „Atsižvelgdami į šį prašymą, įtrauksime į komisijos darbotvarkę klausimą dėl taksi stovėjimo ženklo įrengimo prie turgavietės“, – pažadėjo vedėjas.

 AUTORĖS nuotr.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Jokios problemos :
    Jei kiekvienas taksistas kartu su čekiu įteiktų vizitinę su telefonų nr. tai turėdamas žmogus jausis visada kaip stotelėje, nes dabar jau tikrai visi turi telefonus, o jei ir neturi tai bet ko gali paprašyti kad iśkviestų, nes tai gi nieko nekainuoja reikia tik nr.turėti.
  • Meile :
    Suoliuku reike Laurent tasking near kur atsisesti
  • "7" :
    Taxi stovėjimo ženklas prie turgaus tikrai reikalingas. Būtų patogu ir norintiems naudotis taxi paslauga, ir taxi vairuotojams. Ir saugiau pasikrauti pirkinius, ir įlaipinti - išlaipinti keleivius, negu gatvėje.
  • Algimantas :
    Prie turgaus buvo ženklas TAKSI, dabar ten Invalidų stovėjimo ženklas. Turbūt nežino kur stovi dar ženklai, ir vis gyventojai turi prašyti, o ką veikiat jus atsakingi asmenys???
  • Hjj :
    Brangiai lupa tie taksi. Geriau jau mopeda nusipirkti
  • Ukmerge :
    Gaves tilesi!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas