Kriminalai

Įtariama, kad traktorių galėjo padegti

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams buvo palyginti rami, sulaukta tik 4 iškvietimų. Du iš jų buvo į eismo įvykius.

Rugpjūčio 1-ąją ugniagesiams teko skubėti į Šešuolių seniūnijos Mėgučių kaimą, kur atviroje teritorijoje rastas nuo Antrojo pasaulinio karo užsilikęs sprogmuo. Gelbėtojams reikėjo budėti, kol atvyko išminuotojai ir sprogmenį išsivežė.

Rugpjūčio 3-ąją ugniagesiams pranešta apie Deltuvos seniūnijos Laibiškių kaime, kelyje Zarasai-Kaunas įvykusį dviejų automobilių susidūrimą. Nors prispaustų žmonių nebuvo, tačiau prireikė atlikti darbus po transporto avarijos.

Rugpjūčio 4-ąją, 45 minutę po vidurnakčio, gautas pranešimas, kad Siesikų seniūnijos Paobelio kaime dega traktorius. Pranešėjas įtarė, kad tai tyčinis padegimas, nes atseit matė įtartiną asmenį, kuris po to pasišalino bėgdamas per lauką. Gaisro metu sudegė traktorius „Case Magnum 220“, apdegė purkštuvas „Technona“. Dėl šio įvykio rajono Policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 187 str. požymius.

Tą pačią naktį, apie 3 valandą, gautas iškvietimas į dar vieną eismo įvykį. Dariaus ir Girėno gatvėje, į šalia „Bemijos“ degalinės esančią statybvietę įvažiavo automobilis VW GOLF. Apie eismo įvykį pranešusi degalinės operatorė sakė, kad jaučiamas dujų kvapas, vairuotoja iš įvykio vietos pasišalino. Įtariama, jog ji galėjo būti neblaivi. Prispaustų žmonių nebuvo, bet ugniagesiams teko ištraukti įstrigusią transporto priemonę. Dėl šio įvykio rajono Policijos komisariate pradėta administracinė teisena.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Privatus detektyvas :
    Mūsų pasiūlymas anonimiškai suteikti mums informaciją atneš naudą visam rajonui- informacija apie "torpedų" ar jų galimų užsakovų duomenis pateiksime policijai ir reikalausime, kad ji būtų tikrinama. Anonimiškumą garantuojame. Rašyti: info@detective.lt; 868758122
  • Privatus detektyvas :
    Vilniaus privačių detektyvų grupė "Rimanas ir partneriai" tiria traktoriaus padegimo Siesikų seniūnijos Paobelio kaime aplinkybes, Galinčius suteikti reikšmingos informacijos, kviečiu paskambinti tel. 868758122, .Atlygis įmanomas.
  • Jurgita :
    Kodėl ‘’atseit’’? Ir ką policija veikia? Užsiima lengvesnėmis bylomis?
  • Ponas Justinas :
    Pocilijai svarbiau išsiaiškinti kas pripiešė „pimpalų” ant jų tarnybinio auto...
  • Vygantas :
    Niekas nekaltas kalti jie patys nereikia skraidyti kaip akis isdegus ir viskas bus gerai
  • neringa :
    Komentarai turbut tik tinkami jums rodomi viešai😀
  • Neringa :
    ”Atseit” matė, rašytojai didieji, tai buvo siūlyta pažiūrėti ir policijai, bet jie sakė ”ką ten žiūrėt tą vaizdo kamerų medžiagą”...GĖDA už policijos darbą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas