Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Įspėja dėl vagiliaujančių paauglių

Jau keletą mėnesių Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai stebi vagiliaujančius paauglius. Jaunuolių taikinys – miesto gatvėse, aikštelėse palikti neužrakinti automobiliai.

Pasak policijos pareigūnų, vagiliautojai migruoja po visą miestą – prieina prie automobilio, patikrina, ar neužrakintos durelės, o jei jos atsidaro, čiumpa salone paliktus daiktus ir pabėga. Dažniausiai vagiami nedidelės vertės daiktai, tačiau gyventojai patiria neigiamų emocijų. Į policiją dėl to jau kreipėsi keletas ukmergiškių. Pareigūnų manymu, nukentėjusiųjų gali būti kur kas daugiau.

Automobilių vairuotojai raginami būti budriais ir atidžiais, visada užrakinti transporto priemones, salone nepalikti daiktų, kurie galėtų sudominti ilgapirščius.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ok :
    Didesnio idiotizmo nesu girdėjęs.Mentai stebi.Žino,kad vagia,žino kas vagia,bet tik stebi ir nieko nedaro.Iškyla klausimas,kam tada išvis ta mentūra reikalinga? Reiškia,reikia žmonėms patiems pagauti tuos išsigimėlius ir išdaužyti visus dantis,tada jiems atsiras baimės jausmas,ne tik patys bijos taip daryti,bet ir savo draugeliams pasakys. Na,bent jau kurį laiką būtų ramu.O kad iš mentų nėra ir nebus jokios naudos,tai šitą turi žinoti kiekvienas žmogus.
  • Ok :
    Kažkoks idiotizmas.,stebi ir nieko nedaro. Tai kodėl neišgaudo? Ar žino, kad nieko negalės vistiek jiems padaryti? Kuo toliau,tuo labiau galima įsitikinti,kad čia jau viskas galutinai išsigmė,tiek valdžia,tiek įstatymai.Tai kas lieka žmonėms,jei mentai gali tik stebėti? Lieka tik pagauti patiems tuos valkatas ir išdaužyti visus dantis. O paskui,kas bus,tas bus,nes į mentai ir paėmę juos,ne tik,kad paleis,bet dar ir atsiprašys.
  • Ukmerge :
    Barausko reikia! Ane? Jis su morkunu moka auklet bananu!
  • Romas :
    Šaunuoliai
  • Aha :
    Tėvų pareigą auklėti o ne pareigunu
  • Aha :
    "Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai stebi vagiliaujančius paauglius." Gal tame ir problema,kad pareigunai tik stebi bet nieko nedaro.
  • Tai :
    Kur tėvai būna kad nesuvaldo ar dirzo įkrėsti nebesugeba

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas