Naujausi, Nuomonių telefonas

Kaip sudrausminti Žiedo gatvės apsileidėlius?

Loreta EŽERSKYTĖ

Ukmergėje gyvenantis Antanas išsakė savo mintis dėl Žiedo gatvės, kuria važiuoja nemažai kitų miestų ir net šalių gyventojų: „Jie dažniausiai neužsuka į miestą, o vaizdą apie Ukmergę susidaro pagal tai, ką per langą mato pravažiuodami. Prieš savaitę pastebėjau gražiai nupjautą pakelę. Bet kažkodėl prie vadinamųjų apvalių garažų paliktos kelios krūvos senų šakų… Dar kyla klausimas – kodėl prie Žiedo gatvės, kur statomi nauji namai, dar tiek daug apleistų teritorijų? Juk jos visos turi savininkus. Kai kuriuos rasti labai nesunku, nes sklypuose yra reklama su telefono numeriais apie žemės pardavimą…“

Miesto seniūnė Z. Pečiulienė paaiškino, kad šakas prie garažų sukrovė jų savininkai. Seniūnė gyventojus dėl to ne kartą įspėjo ir priminė, kad šakas turi išvežti jie patys, tačiau kol kas šiukšlintojai nereagavo. Vis tik seniūnė tikisi, jog garažų savininkai pakelę sutvarkys.

Kalbėdama apie apleistus sklypus seniūnė pripažino, jog laikraščio skaitytojas teisus: „Savo valdų netvarkančių bei neprižiūrinčių savininkų yra ne tik Žiedo gatvėje. Iki šiol daugiausia dirbome ieškodami apleistų pastatų, teritorijų, kurie yra pačiame mieste, savininkų. Juos įspėjame, raginame susitvarkyti. Galiu patikinti, jog rasti savininkus nėra paprasta, tai atima daug laiko. Ateityje stengsimės susisiekti ir su Žiedo, kitose gatvėse esančių apleistų teritorijų šeimininkais“.

Redakcijos nuotrauka.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Jo :
    O tikrai, kada ją tvarkys, visi jau priprato ir pradeda pamiršti, kad ten kažkada buvo grindinys, po to asfaltas... O dabar, kaip XX a. pradžioje - Naujoji gatvė, taip ji iš pradžių vadinosi - autentiška - žvyrkelis...
  • Ok :
    Teisingai,pirma sutvarkykit gatves,kurias išgriovėt.Treti metai žvyrkelis beveik pačiame miesto centre.Pinigus pasidalinot su bankrutavusia įmone,ane? Paprasta ir labai gera schema,net nieko galvot nereikia.
  • Pasakos :
    Kada vasario g. bus pabaigta?
  • Zzz :
    Kuku. Vasario 16 gatve tvarkykit

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas