Redakcijos nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Stotelė veiks ir Ukmergėje

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Į redakciją paskambinęs laikraščio skaitytojas sakė girdėjęs, jog Vilniuje pradėjo veikti daiktų dalijimosi stotelė. Jis teiravosi, ar nėra numatyta tokią įrengti ir Ukmergėje? Koks tokios stotelės darbo principas? Ar yra nustatyti daiktų pristatymo bei pasiėmimo limitai? Kokie daiktai priimami?

Klausimą perdavėme UAB „VAATC“ projektų vadovei Reginai Janutėnienei. Ji atsiuntė tokį atsakymą: „Birželio 14 d. Vilniuje, didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelėje, atidaryta pirmoji dalijimosi daiktais stotelė DĖK’UI. Iš viso Vilniaus regione planuojama įrengti 23, iki šių metų pabaigos – 17 tokių stotelių. Daugiausia – vienuolika – jų atsiras Vilniaus mieste, kitos bus įrengtos kitose Vilniaus regiono savivaldybėse, tarp jų – ir Ukmergėje.“

Pasak R. Janutėnienės, žmonės, norėdami pasidalinti turimais daiktais, į visas stoteles juos galės atvežti tuo pačiu laiku: I, III, ir V 8-17 val., II ir IV 10 – 19 val., pertrauka 13–13.30 val. Patikusius daiktus galima rezervuoti adresu http://www.stoteledekui.lt arba pasirinkti atvykus į stotelę DĖK’UI iš dar nerezervuotų daiktų. Daiktus atvykus į stotelę atsiimti galima tik ketvirtadieniais, nuo 10 iki 19 val., pertrauka 13–13.30 val. Taip pat UAB „VAATC“ atstovė pažymėjo, kad pasiimti galima ne daugiau kaip tris daiktus.

„Dovanojamų daiktų įvairovę galite pamatyti adresu www.stoteledekui.lt . Svarbu, kad jie būtų tvarkingi ir tinkami naudoti“, – pažymėjo R. Janutėnienė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Yyy :
    Veziau lova kazkada. Senis neprieme.
  • Jadvyga. :
    Aš norečiau,kad butu tokia stotele nes man reikia daiktu nes negaliu nusipirkti .
  • Virgis :
    Cia tipo gatve remontuoja?
  • Aldona :
    Kažkokia nesąmonė nebejuokinkit zmoniu
  • Hhh :
    Ar jau veikia?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas