Bus tvarkoma Vilniaus gatvės pradžia. AUTORĖS nuotr.

Aktualijos, Naujausi

Tarybos daugumos ir mažumos nuomonės nesutapo dėl kandidatų, įstatymo nuostatų

Genovaitė KAZIELIENĖ

Tvarkys gatvę bendradarbiaudami su Kelių direkcija

Praėjusią savaitę, ketvirtadienį, rajono Taryba posėdyje pritarė Ukmergės rajono savivaldybės ir Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos bendradarbiavimo sutarčiai įgyvendinant projektą „Valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 115 Ukmergė–Molėtai ruožo 0,000–0,377 km, kuriam Ukmergės m. suteiktas Vilniaus g. pavadinimas, rekonstrukcija, sutaisant važiuojamąją dalį ir šaligatvius“.

Projektą planuojama įgyvendinti iki 2020 m. pabaigos pagal Kelių direkcijos su tiekėjais sudarytas sutartis. Projektas apims projektavimą, saugaus eismo auditą, ekspertizę, projekto vykdymo priežiūrą, statybos darbus, statybos darbų techninę priežiūrą ir su ja susijusius laboratorinius tyrimus ir bandymus, geodezinių nuotraukų, sklypų ir statinių kadastrinių matavimų bylų parengimą pagerintam ir (ar) naujai sukurtam turtui, statybos užbaigimo procedūras.

Įgyvendinus projektą savivaldybė perims minėtą Vilniaus gatvės atkarpą. O Kelių direkcijai valdyti patikėjimo teise bus perduota Kauno gatvės dalis nuo magistralinio kelio A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis iki Gerseniškių gatvės.

Visą straipsnį skaitykite penktadienio laikraštyje.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • >Oho :
    Parašyk savo vardą, pavardę. Ko slepiesi po savo "Oho". Toks protingas komentatorius ir su kauke. Tau iki Pranskiečio ar Mero kaip kiaulei iki męnulio.
  • Oho :
    Tai mūsų meras kaip Pranskietis tik posėdžius veda bet nieko nesprendžia

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas