Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

„SME Finance“ – nebankinio skolinimo lyderė

Lietuvoje, kaip ir daugelyje kitų išsivysčiusių pasaulio šalių verslo skolinimosi poreikiai auga. Vis daugiau atsiranda verslų, kurie ieško finansavimo būdų finansiniams poreikiams patenkinti. Vis dar labai gajus mitas, kad bankai yra vienintelis puikus verslo paskolų šaltinis, tačiau jis po truputį nyksta. Verslas vis labiau ieško finansavimo būdų su kuo mažesne rizika ir geresnėmis sąlygomis.

 

„SME Finance“ nebankinio skolinimo lyderė

 Būtent dėl šios priežasties „SME Finance“ nusprendė pradėti kelią Lietuvos rinkoje su tikslu padėti mažam ir vidutiniam verslui kilti į aukštumas tiek Lietuvos viduje, tiek užsienio šalyse. Susirinkę profesionalai įnešė nepamainomos ilgametės patirties ir žinių, kurios padeda kurti inovatyvius sprendimus ir finansuoti vis daugiau įmonių.

 Nors bendrovė Lietuvoje veiklą vykdo dar ne taip ir ilgai, jau puikiai matosi jos nauda ir įtaka verslui. Per paskutinius kelerius metus „SME Finance“ finansavo daugiau kaip 162 mln. eurų vertės sandorius ir savo paskolų portfelį išaugino iki stulbinančių 20 mln. eurų.

 Dėl savo lankstumo ir teikiamų garantijų bendradarbiaujant su „Invega“ ir „Coface“ įmonė tapo lydere Baltijos šalyse ir nenumaldomai siekia vis aukštesnių rezultatų.

 

Finansavimo būdai

 „SME Finance“ ypač garsėja savo priimamų sprendimų greičiu ir sklandžiu pinigų pervedimu tą pačią dieną. Jei reikalingas didesnis nei 2 mln. eurų finansavimas, tuo atveju finansavimas gali užtrukti ilgesnį laiką.

 Vienas populiariausių nebankinio finansavimo būdų Lietuvoje yra faktoringas. Šis finansavimo tipas pagrįstas avansiniu verslo sąskaitų apmokėjimu ir tolesnio jų tvarkymo perdavimu faktoringo bendrovei. Taigi, kai verslas suteikia paslaugą ar parduoda produktus, klientui išrašytą sąskaitą perleidžia faktoringo bendrovei, kuri nedelsiant apmoka iki 90% jos vertės. Tada per likusį laikotarpį, kuris dažniausiai trunka nuo 30 iki 90 dienų, verslo klientas apmoka sąskaitą faktoringo bendrovei.

 Taip verslas neįšaldo pinigų ir neturi laukti sąskaitos apmokėjimo termino pabaigos, kad turėtų lėšų tolimesniems užsakymams ar plėtros projektams vykdyti.

 „SME Finance“ teikia individualius faktoringo sprendimus kiekvienam verslui priklausomai nuo dydžio ir pajėgumų. Norėdami sužinoti daugiau apie „SME Finance“ teikiamas paslaugas ar pasikonsultuoti su specialistu būtinai apsilankykite svetainėje adresu smefinance.lt

Reklama

 

 

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas