Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotrauka

Kriminalai

Gyventojams gaisro užgesinti nepavyko

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba sulaukė 5 kvietimų. Ugniagesiai gelbėtojai gesino keturis gaisrus, taip pat vyko pagelbėti Dariaus ir Girėno gatvėje gyvenančiam neįgaliam žmogui – jis įkeltas į lovą.

Birželio 11-ąją, tuoj po vidurnakčio, gautas pranešimas, kad šalia Žiedo gatvės dega biotualetai. Gaisras kilo atviroje teritorijoje, ties susikirtimu su Gailių gatve. Dešimt UAB „Toi Toi“ priklausančių biotualetų čia buvo atvežta ir pastatyta prieš dieną, jie buvo skirti karinių pratybų dalyviams. Gaisro metu niekas iš kariškių nenukentėjo. Ugniagesių duomenimis, keturi biotualetai sudegė, dar du apsilydė. Įtariama, jog gaisras kilo nuo pašalinio ugnies šaltinio.

Birželio 12-ąją Lyduokių seniūnijos Juodausių kaime važiuodamas užsidegė automobilis „Seat Corona“. Gaisro metu apdegė variklio skyrius.

Birželio 15-ąją, apie 6.30 valandą, Vytauto g. 104, garažų kooperatyve „Vairas“, apdegė garažo durys. Transporto priemonės tuo metu viduje nebuvo. Įtariamas padegimas, policija dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Taip pat šeštadienį, apie 19 valandą, gaisras kilo gyvenamajame name, esančiame Taujėnų seniūnijos Užulėnio kaime. Kai kambaryje įsiplieskė ugnis, viduje žmonių nebuvo, šeimininkė buvo išėjusi į lauką. Iš pradžių užgesinti gaisrą bandė patys gyventojai. Kad galėtų patekti į patalpas, jie išdaužė langą. Pro jį plūstelėjęs deguonis tik paskatino liepsnas. Išdegė gyvenamasis kambarys, ugnis suniokojo televizorių, šaldytuvą, baldus, taip pat apdegė virtuvė, namo perdengimas, nukentėjo stogas. Gaisrą užgesino atvykę ugniagesiai. Įtariama, kad ugnis įsiplieskė dėl elektros įrenginio gedimo.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas