Kriminalai

Dviratininkė nenukentėjo

Ketvirtadienio popietę, apie 14.35 valandą, Vilniaus gatvėje, ties tiltu per Šventąją, trumpam susidarė automobilių spūstys. Remontuojamoje kelio dalyje, ties 34-uoju namu, link miesto centro važiavęs Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos automobilis kliudė į pėsčiųjų perėją staiga išėjusią  70-metę moterį. Kuri vedėsi dviratį. Nors ji nebuvo sužalota ir norėjo iš įvykio vietos pasišalinti, ugniagesiai suskubo kviesti greitąją medicinos pagalbą bei policiją.

Dviratininkė medikams bei pareigūnams patvirtino, jog nenukentėjo, niekuo nesiskundžia ir numynė link namų.

Vilniaus gatvėje šaligatvį  tiesiantys darbininkai pasakojo, kad moteris, priartėjusi prie perėjos,  turėjo matyti, kad artėja automobilis, bet ji net nesidairė ir nestabtelėjo.

Šios gatvės kelkraštyje vyksta remontas, todėl šioje vietoje automobilių eismas sulėtėjęs.

„G. ž.“ inform.

Nijolės STUNDŽIENĖ nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ok :
    Reiškia,kad mentai,gaisrinė ar greitoji,gali važinėti kaip nori(apie tuos, kurie priklauso valdžiai,tai aš jau net nebekalbu).Aš suprantu,jei važiuotų į iškvietimą,bet čia juk jokio iškvietimo nebuvo.Aš tikrai pritarčiau įstatymui,kad pėstysis priėjęs perėją,turėtų bent kokias 5 sek. partovėti prieš einant,o dabar,juk eina net nesidairydami,dažnai net neįmanoma suprasti,kad jie planuoja eiti per gatvę,eina tiesiai,pamato perėją,staigiai pasisuka ir žengia į važiuojamąją dalį.Dėl šito įvykio, aš tikrai suprantu gaisrinės varuotoją,bet labai ima pyktis kai suteikiamos tokios privilegijos,juk su paprastu vairuotoju niekas net nesiaiškintu,jis iškart būtų kaltas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas