Aktualijos

Rajone – daugiau kaip pusšimtis laisvų darbo vietų

2019 m. pirmojo ketvirčio pabaigoje šalyje buvo 19,1 tūkst. laisvų darbo vietų samdomiesiems darbuotojams – 3,1 tūkst., arba 19,3 proc. daugiau nei 2018 m. ketvirtąjį ketvirtį ir 1 tūkst., arba 4,9 proc. mažiau nei prieš metus.
Labiausiai – po 0,7 tūkst. – laisvų darbo vietų padaugėjo statyboje ir prekyboje, pramonėje jų buvo 0,5 tūkst. daugiau nei 2018 m. ketvirtąjį ketvirtį.
2019 m. pirmojo ketvirčio pabaigoje laisvų darbo vietų lygis šalyje siekė 1,5 proc. – tai 0,2 procentinio punkto daugiau nei ketvirtąjį 2018 m. ketvirtį ir 0,1 procentinio punkto mažiau nei prieš metus. Aukščiausias laisvų darbo vietų lygis 2019 m. pirmąjį ketvirtį buvo viešojo valdymo ir gynybos; privalomojo socialinio draudimo (3,2 proc.), finansinės ir draudimo veiklos (2,8 proc.), informacijos ir ryšių įmonėse (2 proc.). Žemiausias laisvų darbo vietų lygis buvo švietime (0,3 proc.), kitoje aptarnavimo veikloje (0,6 proc.), nekilnojamojo turto operacijų įmonėse (1 proc.).
Ukmergės rajone šiuo metu yra 587 laisvos darbo vietos.
„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Tvarkos nera :
    Pilna darbu uz minimuma. Ir dar issidirbineja. Kamerom apstato zmones. Zingsnius skaiciuoja kiek per diena padarai.
  • Liudas :
    Labadiena, prašant kad ♥ mokytų dėl vairuotojo 95 kodo, užimtumo tarnyba neleidžia, be, to nesuejo laiko tiek kad mokytų, o be to reikia kad darbdavys raštai kad jis ydarbintų, kiek nesusipratimų ir laisvoji Lietuvoiji ką nors ir bekalbėsi tas pats per tą laiką paty, dėkoju už paskelbimą.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas