Mokinių koncertas Kultūros centre.

Kultūra, Uncategorized @lt

Mokykla dėkojo tėveliams

Arvydas PĖŠINA

Baigiantis mokslo metams Senamiesčio pagrindinės mokyklos pedagogai organizavo renginį, kurio metu atsidėkojo mokinių tėvams už vaikus, kurie ne tik gerai mokosi, bet ir pavyzdingai elgiasi. Dėkodami tėvams mokytojai su moksleiviais parengė mokinių koncertą, mokyklos administracija pasirūpino padėkomis ir pakvietė tėvelius į Kultūros centrą.
Į išpuoštą salę besirenkančius tėvelius, mokytojus ir mokinius pasitiko mokyklos choras ir žaismingai nusiteikę pradinukai. Kiekvienam tėveliui įteikta siaura popierinė juostelė su mokyklos direktoriaus Arūno Kerzos ranka rašyta padėka už buvimą kartu.
Renginio vedėjams Gabijai ir Mariui paminėjus, kad susirinkta padėkoti tėveliams, visus pasveikinti pakviestas A. Kerza. Išdalintos 59 padėkos. Jos įteiktos už gerą vaikų mokymąsi, pavyzdingą elgesį, gerus rezultatus konkursuose ir olimpiadose.
Apsilankiusiems šventėje moksleiviai dainavo, grojo, šoko. Mokinius koncertui ruošė pradinių klasių mokytojos, anglų kalbos mokytoja Liudmila Leščiuvienė ir muzikos mokytoja Eglė Pratkelienė.
AUTORIAUS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas