Asociatyvi nuotrauka

Kriminalai

Mušė brolį, pažįstamą ir sugyventinę…

Gegužės 2-ąją, apie 18.40 valandą, ukmergiškį (g. 1993 m.) sumušė 20 metų vyresnė moteris. Ji vyrui vieną kartą rankomis trenkė per veidą ir sukėlė jam fizinį skausmą. Po medikų apžiūros, nustačius sumušimus, nukentėjusysis paleistas į namus.

Gegužės 1-ąją, apie 22 valandą, Ukmergėje, Vilkmergėlės-Gedimino gatvių sankryžoje, sumuštas ukmergiškis (g. 1975 m.). Smurtautojas kumščiu sudavė jam į veidą ir kairį šoną. Po medikų apžiūros, nustačius lūpos ir burnos paviršinį sužalojimą, nukentėjusysis paleistas į namus.

Tą pačią dieną, apie 20.25 valandą, į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių buvo pristatytas sumuštas neblaivus vyras (g. 1986 m.), kuriam nustatytas 1,99 promilės girtumas. Jis atsisakė paaiškinti įvykio aplinkybes. Medikai nukentėjusiajam diagnozavo šonkaulio lūžį ir kairio plaučio pneumotoraksą. Vyras paguldytas į ligoninę.

Tą patį trečiadienį, apie 19.20 valandą, Želvos seniūnijos Bikonių kaime, namo kieme, dėl malkų kilusio konflikto metu neblaivus vyras (g. 1967 m.) rankos kumščiu sudavė į veido sritį savo broliui (g. 1973 m.). Smurtautojui nustatytas 1,54 promilės o nukentėjusiajam – 0,82 promilės girtumas. Pastarasis buvo pristatytas į Ukmergės ligoninę ir po apžiūros išleistas į namus.

Balandžio 30-ąją, apie 22 valandą, Ukmergėje, namuose, išgertuvių metu kilus konfliktui, vyras (g. 1971 m.) delnu sudavė du smūgius į skruostą savo sugyventinei (g. 1975 m.), taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Dėl šių smurto atvejų pradėti ikiteisminiai tyrimai.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas