Aktualijos

Su profesine švente pasveikinti gydymo įstaigų darbuotojai

Medicinos darbuotojų dienos išvakarėse, balandžio 26-ąją, rajono savivaldybės iniciatyva su profesine švente pasveikinti visų rajono gydymo įstaigų atstovai. Į gausiai susirinkusius medikus kreipėsi rajono meras Rolandas Janickas, savivaldybės gydytoja dr. Dainora Šlinkšienė, Seimo narys Juozas Varžgalys. Po iškilmingos dalies visi buvo pakviesti į valstybinio pučiamųjų instrumentų orkestro „Trimitas“ koncertą.

Kultūros rūmų šokių salėje susirinkusius medikus sveikinęs Seimo narys J. Varžgalys perdavė ir sveikatos apsaugos ministro padėkas. Jos už nuopelnus profesinėje srityje ir didelę patirtį įteiktos devyniems ukmergiškiams. Už  ilgametį atsakingą ir sąžiningą darbą, profesionalumą bei nuoširdumą padėkota šeimos gydytojoms Virgilijai Plyniuvienei, Gražinai Kaukėnienei, Laimutei Bilkevičienei, Aldonai Beliauskienei, Živilei Matelienei, gydytojai akušerei-ginekologei Janinai Pranevičienei, gydytojui oftalmologui Gediminui Vytui, bendrosios praktikos slaugytojoms Gitanai Šidlauskienei ir Daivai Lisauskienei.

Medikus sveikino ir rajono meras R. Janickas. Profesinės šventės proga už ilgametį atsakingą ir profesionalų darbą, dėmesį ir pagarbą pacientui mero padėkomis apdovanotos VšĮ Ukmergės ligoninės darbuotojos Bronislava Gavutienė, Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriaus gydytoja; Marijona Svarauskienė, Anesteziologijos-reanimacijos skyriaus slaugytoja; Gražina Teresevičienė, vidaus ligų gydytoja. Už atsakingą ir profesionalų darbą, pareigingumą, dėmesį ir pagarbą pacientui padėkų nusipelnė Laimutė Gabrinovičienė, Ortopedijos-traumatologijos skyriaus operacinės slaugytoja; Vida Guobienė, Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriaus slaugytoja; Dalia Kralikevičienė, Klinikinės diagnostikos skyriaus vedėja; Rasa Nugarienė, Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriaus slaugytojos padėjėja; Gintaras Plevokas, gydytojas neurologas; Milda Povilavičienė, gydytoja chirurgė; Danutė Šmigelskienė, Konsultacijų poliklinikos bendrosios praktikos slaugytoja; Dalia Tamošiūnienė, psichikos sveikatos slaugytoja; Gintautas Patėjūnas, medicinos technikas.

R. Janickas padėkas įteikė ir VšĮ Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro darbuotojams. Už atsakingą ilgametį darbą pagerbta Regina Čiapienė, gydytoja odontologė; Vida Kiaušinienė, skubiosios medicinos pagalbos slaugos specialistė; Vitalija Nekrošienė, bendruomenės slaugytoja. Už atsakingą ir nepriekaištingą darbą, dėmesį ir pagarbą pacientui padėkota ir Raimondai Stalionienei, gydytojai odontologei.

Pagerbtos ir UAB „Vilkmergės klinika“ darbuotojos. Už ilgametį profesionalų, atsakingą darbą dėkota masažuotojai Ritai Kalvelienei,  už atsakingą ir profesionalų darbą, dėmesį ir pagarbą pacientui  – bendrosios praktikos slaugytojoms Laimutei Janonienei, Ritai Jonaitienei, Dainorai Kraptavičienei, Nijolei Lapienei, Jūratei Mimienei, vyresniajai slaugytojai Jūratei Pinkevičienei ir šeimos gydytojui Ernestui Melnikui.

Mero padėkos skirtos ir UAB „Teragyda“ darbuotojams: už sąžiningą, nuoširdų ir profesionalų darbą – slaugytojoms Jurgai Grigaliūnienei, Ingai Sakalauskienei, Silvijai Samoškaitei, Odetai Šarapajevienei, odontologei Jūratei Grušauskienei, burnos higienistei Brendai Narušytei, registratorei-administratorei Orintai Zurzienei.

Medikams šventės proga padovanoti bilietai į Ukmergėję tądien vykusį kompozitoriaus Algimanto Raudonikio jubiliejinį koncertą.

„G. ž.“ inform.

Arvydo PĖŠINOS nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Tikrai :
    Yra ir geresniu teragydoi gydytoju
  • Ruta :
    Labai gražu, šaunuoliai kas sugalvojo :)

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas