Kriminalai

Apvogė prie kapinių

Balandžio 27-ąją, laikotarpiu nuo 10.15 iki 11.30 valandos, iš neužrakinto automobilio „VW Sharan“, stovėjusio Dukstynos kapinėse, buvo pavogta moteriška piniginė, kurioje buvo 120 eurų, įvairios nuolaidų kortelės, pensininko pažymėjimas, loterijos bilietai. Iš automobilio taip pat dingo vyriška rankinė su joje buvusiais keliais eurais, įvairiais asmens dokumentais bei užrašų knygele, kurioje buvo ir svarbūs PIN kodai. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rajono Policijos komisariato pareigūnai įspėja gyventojus automobilių salonuose nepalikti asmeninių daiktų ir nepamiršti užrakinti transporto priemonių.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergiske :
    Jau ne is vienu pazystamu girdžiu apie vagystes Ukmergeje. Įsibrauna ne tik i transporto priemones, bet i namus, butus, nuosavus kiemus. Ir klausymas musu policijai kiek bylų pradėta ir kiek vagiu pagauta? Jau po savaites dviejų bylos uzdaromos. Apie tai nei straipsniu nei pranešimų is policijos. Žurnalistams siūlyčiau pakutenti šia tema, kuri tampa aktuali Ukmergiskiams.
  • Rim :
    Kam policija reikalinga.
  • Vilija :
    Na jau cia ne pirma vagyste.ir vis zmones nepasimoko,ir sudaro visas salygas vagystei,paliko atrakinta automobili,o ko daugiau vagims reikia?!
  • Prita :
    Nieks kits čia nekalts
  • Vietinis :
    Bet ir atsiranda naiviu zmoniu. Tai dar rasteli reikejo palikt: masina nerakinta, pinigines paliktos viduje. Prie kapiniu vienintelis sansas issaugot pinigine yra laikyt ja kuo arciau prie saves, o masina uzrakint ir nepalikt nieko matomo salone, jokiu striukiu, ar maiseliu, nes pamate gali langa isdauzt.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas