Aktualijos

„Bitė“ Ukmergėje augina savo komandą – laukia naujų specialistų

Trejus metus iš eilės geidžiamiausio darbdavio poziciją išlaikanti bendrovė „Bitė Lietuva“ visai neseniai atsinaujino ir, pasitelkusi išmaniuosius sprendimus, visiems savo klientams padės gyventi lengviau. Siekiant šio tikslo itin reikšmingas ir vieno didžiausių įmonės padalinių Ukmergėje, Kauno gatvėje, įsikūrusio kontaktų centro indėlis. Pastarojo komanda šiuo metu kaip tik ieško pastiprinimo.

Šiuo metu „Bitės“ kontaktų centras Ukmergėje laukia daugiau nei 10 naujų specialistų, kurie galėtų prisijungti prie beveik 70 žmonių komandos. Naujieji kolegos padės spręsti įvairius klientų klausimus, susijusius su „Bitės“ paslaugomis ir sprendimais.

Čia svarbus pasitikėjimas ir rūpestis kiekvienu darbuotoju

Kiekvienais metais bendrovė stengiasi kurti kuo geresnes darbo sąlygas. Be skaidraus atlygio darbuotojams yra apmokami ir viršvalandžiai, jei tenka padirbėti ilgiau. Be to, prisijungus prie komandos, jau nuo pirmųjų mėnesių už pasiektus rezultatus specialistai sulaukia ir atitinkamų priedų, tačiau tai tikrai ne vienintelė darbuotojų paskatinimo priemonė.

Būsimus Ukmergės kontaktų centro darbuotojus vežame į mokymus Vilniuje. Kad jaustųsi drąsiai naujame kolektyve, bent mėnesį juos konsultuoja ir savo pagalbą suteikia vyresnieji kolegos. Kiekvienas „Bitės“ darbuotojas gauna išmanųjį telefoną, kuriuo gali naudotis be jokių apribojimų. Taip pat suteikiame papildomą sveikatos ir kelionių draudimą“, – sako Ukmergės kontaktų centro vadovas Vaidas Butrimas.

Anot V. Butrimo, darbuotojams svarbu užtikrinti ne tik patogias fizines darbo sąlygas. Šiandien jiems vis dažniau rūpi ir bendravimas su komandoje dirbančiais kolegomis: „Visapusiškai patogios aplinkos ir teigiamos darbuotojų savijautos sinergija lemia aukštus komandų pasiekimus, tad stengiamės pastebėti ir įvertinti kiekvieno darbuotojo indėlį. Darbas tampa tarsi antri namai, o kolegos – kaip šeima. Todėl siekiame, kad kiekvienas čia jaustųsi gerai.“

Moderniame biure – erdvės ne tik darbui, bet ir poilsiui

Ukmergėje įsikūręs „Bitės“ kontaktų centras neseniai dar labiau atsinaujino ir išlieka vienu moderniausių biurų mieste. Pasak V. Butrimo, jaukumas ir bendra biuro aplinka turi didelę reikšmę produktyvumui, tad čia vyrauja laisva atmosfera: „Kiekvienas prie kolektyvo prisijungęs darbuotojas gali įsirengti ar apsistatyti darbo vietą savo nuožiūra. Nuo pirmosios dienos pas mus stengiamės, kad darbuotojai jaustųsi jaukiai. Neturime ir griežtų reikalavimų aprangai.“

Norint pailsėti, čia galima pažaisti stalo tenisą ar kompiuterinius žaidimus, pasišnekučiuoti su kolegomis poilsio zonoje patogiai įsitaisius ant sėdmaišių. O išalkus užsukti į virtuvėlę, kurioje laukia sveiki pusryčiai ir karšti gėrimai.

Anot vadovo, tarp darbuotojų daug jaunų tėvelių, todėl „Bitė“ siekia pasirūpinti ir jų vaikais. Šiame kontaktų centre jiems įrengtas specialus kambarys, kuriame mažuosius visada nemokamai yra pasiruošusi prižiūrėti čia dirbanti profesionali auklytė.

Lankstus darbo grafikas ir nuolatinės augimo galimybės

Bitės“ kontaktų centre norintiems dirbti specialistams, anot V. Butrimo, svarbu pasižymėti motyvacija ir gebėjimu rūpintis klientais. Mat pagrindinė konsultantų užduotis – išspręsti klientams kilusius klausimus. „Visuomet siekiame maksimaliai pasirūpinti savo klientais. Nestandartinėse situacijose mūsų darbuotojai parodo iniciatyvą ir greitai išsprendžią jų užklausas. Turime pavyzdžių, kai susirgus klientui, kolegos naują telefoną ar paslaugų sutartį pristato tiesiai į namus“, – apie darbo specifiką pasakoja V. Butrimas.

Iniciatyvumo ir greitos reakcijos reikalaujančiame darbe specialistams sudaromos lanksčios sąlygos – dirbama pagal keturių pamainų grafiką. Per gimtadienį arba pasiekus puikius rezultatus galima pasiimti ir papildomus laisvadienius. Dėl to nesunku išlaikyti darbo ir papildomų užsiėmimų balansą, skirti kokybišką dėmesį savo artimiesiems bei pailsėti.

Papildomai „Bitė“ skatina ir nuolatinį specialistų profesinių kompetencijų auginimą, asmeninių įgūdžių stiprinimą bei komandiškumą. Be įvadinių mokymų, galima kas kelis mėnesius rinktis ir papildomus. Be to, pasiekus metinius rezultatus, visa organizacija keliauja į užsienį – pernai pavasarį 600 „Bitės“ darbuotojų drauge skrido į Amsterdamą, o šiuo metu komanda stengiasi dėl kelionės į Stambulą. Kartu kasmet švenčiamas ir „Bitės“ gimtadienis bei didžiausiame muzikos festivalyje „Granatos“ organizuojamas metinis bendrovės vasaros renginys.

Pasidomėkite karjera „Bitėje“

Norintieji prisijungti prie „Bitė“ komandos Ukmergėje kviečiami apsilankyti „Karjeros“ skiltyje (www.bite.lt/ukmerge) ir atsiųsti savo CV adresu join@bite.lt arba užsukti į „Bitės“ Ukmergės padalinį ir aptarti visus su darbu įmonėje susijusius klausimus.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • X :
    Dauguma komentuoja luzeriai, kurie mano, kad nedirbant galima uzdirbti. Eikit i politika, jei norit uz sudo malima pinigu gaut. Visur kitur teks pasistengt.
  • Anonymous 2 :
    bet tas 709 tikriausei jie labai gerai seksis
    • Darko :
      Rašyt išmok. Tada apie darbą geresni galvok.
  • Anonymous 2 :
    jau ne pirmas menuo kad ieško nauju darbotoju , matyti neranda, o dabar užsake straipsni, kad sudomintu. pas jos atliginimas i rankas nuo 332,25 € iki 709,15 €

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas