Asociatyvi nuotr.

Kriminalai

Aplinkybių paaiškinti nesugebėjo

Balandžio 14-ąją, apie 23 valandą, Želvos miestelyje, netoli parduotuvės, einantį namo neblaivų vyrą (g. 1980 m.) sumušė nepažįstami asmenys. Nukentėjusysis buvo pristatytas į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių. Po medikų apžiūros jam diagnozuotas kairės rankos alkūnkaulio lūžis ir įvairūs sumušimai. Vyrui nustatytas sunkus – 3,2 promilės – girtumas. Įvykio aplinkybių jis paaiškinti nesugebėjo.

Balandžio 13-ąją, apie 15 valandą, Siesikų miestelyje, kieme, vyras (g. 1980 m.) panaudojo fizinį smurtą prieš seserį (g. 1968 m.), suduodamas ranka jai į galvą ir įspirdamas į įvairias kūno vietas. Abu konflikto dalyviai buvo neblaivūs – broliui nustatytas 2,42 promilės, o nukentėjusiajai, kuriai prireikė medikų pagalbos, 2,29 promilės girtumas.

Balandžio 12-ąją, apie 15 valandą, Ukmergėje, namuose, neblaivus vyras (g. 1986 m.), kuriam nustatytas 2,21 promilės girtumas, panaudojo fizinį smurtą prieš kartu gyvenančią patėvio motiną (g. 1935 m.). Ją smurtautojas mušė rankomis bei spardė, taip sukeldamas fizinį skausmą.

Tą pačią dieną, apie 17.50 valandą, Ukmergėje dar vienas vyras (g. 1998 m.) smurtavo prieš savo seserį (g. 2001 m.).

Dėl šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Taigi :
    Nebutinai pasalpos
  • Nesvarbu :
    Pašalpos;)
  • Nu jo :
    Pasalpu mokejimo metas. Kiekvieno menesio nuo 10 iki mazdaug 20 dienos linksmybes. Nieko naujo.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas