N. Stakauskas ūkininkavimą iškeitė į direktoriaus postą. AUTORĖS nuotr.

Aktualijos, Naujausi

„Ukmergės melioracija“ turi naują vadovą

Nuo balandžio pirmos dienos uždarajai akcinei bendrovei vadovauja Nerijus Stakauskas. Jis pakeitė Joną Levulį, kuris šios įmonės direktoriumi dirbo nuo 1992 metų ir buvo vienas iš didžiausią vadovavimo stažą rajone turinčių vadovų.

52-ejų naujasis direktorius yra vienas iš pagrindinių bendrovės akcininkų. Jis kartu su tėvu Jonu, UAB „Ukmergės melioracija“ valdybos pirmininku, valdo kontrolinį akcijų paketą. Tuometinėje Žemės ūkio akademijoje miškininko specialybę įgijęs N. Stakauskas iki šiol ūkininkavo. Dabar savo ūkį perleido sūnui Deividui, o pats stojo prie „Ukmergės melioracijos“ vairo.

Pasak naujojo vadovo, įmonėje, kurioje dirba apie pusšimtį žmonių, kitų kadrų pasikeitimų nėra numatyta: „Visi darbuotojai, kurių dauguma yra sukaupę nemažą patirtį ir stažą, lieka savo vietose. Bėda, kad melioracijoje nenori dirbti jaunimas. Mažai jaunų žmonių renkasi ir studijuoti šią specialybę.“

N. Stakauskas teigė, jog yra nusiteikęs darbingai, turi minčių ir idėjų ateičiai. Taip pat jis tikisi bendradarbiavimo su naująja rajono valdžia. Direktoriaus manymu, melioratoriams reikalinga valstybės parama. Deja, kol kas apsiribojama tik kalbomis, o konkrečių teigiamų poslinkių tebelaukiama.

Į užtarnautą poilsį išėjęs J. Levulis UAB „Ukmergės melioracija“ dirbo nuo 1982 metų vasario 10 dienos. Nuo 1992-ųjų jis vadovavo bendrovei. Atsisveikinant su darboviete padėką už ilgametį kvalifikuotą darbą, energiją, žinias ir sugebėjimus, atiduotus Ukmergės kraštui, J. Levuliui pareiškė savivaldybės meras Rolandas Janickas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Virginija :
    Kam ją studijuoti jei melioracijos darbai nevyko
  • Taigi :
    😂😂😂😂😂😂😂

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas