Paskutinė 2015-2019 metų kadencijos Savivaldybės tarybos narių nuotrauka. AUTORĖS nuotr.

Aktualijos, Naujausi

Atsisveikino su jauduliu, vieni kitiems dėkodami, žerdami linkėjimus

Paskutiniajame šios kadencijos rajono Savivaldybės tarybos posėdyje dalyvavo 23 Tarybos nariai, nebuvo tik atostogaujančio Vlado Kovarsko ir mandato pirma laiko atsisakiusios Jurgitos Vijūnės. Vyriausiajai rinkimų komisijai patenkinus jos prašymą atsistatydinti ir Savivaldybės taryboje atsiradus laisvai vietai, ją turėjo užimti kita Darbo partijos sąraše buvusi kandidatė. Tačiau ji nutarė šia galimybe nepasinaudoti, nes kadencija jau baigiasi. J. Vijūnė nuo kovo 26 dienos laikinai eina VšĮ Ukmergės šeimos centro direktorės pareigas.

Savivaldybės tarybos posėdyje svarstyti 58 klausimai, tačiau jų nagrinėjimas neužsitęsė. Tarybos nariai šįkart buvo ypač vieningi, nesiginčijo ir nedaugžodžiavo, buvo juntama atsisveikinimo nuotaika.

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    jus ziurekit ne kokias gatves tvarko ar tvarkis bet atkreipkit demesi kiek verslo imoniu pritraukia ir kokios gamyklos pastatytos o gi visiskas nulis tai is kur tos gatves begali buti sutvarkytos o be to dar ir Miesto energijai teks milijonus atiduot
  • Buvusių nebuna :
    Netrieskit į kelnes, viskas bus sutvarkyta. Ką tada čiulbėsit, ožio smirdalai.
    • Anonimas :
      valdžios papo čiulpikai, lodarių gynėjai, ko gi daugiau iš jūsų galima tikėtis. tik deja jūs kuo toliau, tuo labiau smirdit. panašiai kaip užsistovėjęs vanduo.
  • Vietine :
    Tai nors pradėjo rausti, negu kad nieko nedarė kiti😏
    • Anonimas :
      kas kiti? kas valdžioj tas ir daro. Ką čia nusišneki? Kad ir kaip man Varžgalys su Kopūstu nepatinka, bet reikia pripažinti, kad jie bent tvarkėsi. Kauno g. prie jų buvo kapitaliai sutvarkyta, iki šiol puikios būklės. Vienuolyno g. sutvarkyta, aikštė prie KC sutvarkyta. Aplinkkelis nutiestas. Veterinarijos g. prie tos valdžios pradėta. Anykščių g. Daukanto g. sutvarkytos. O ką šitie? tik sugadinta Deltuvos, Smetonos , Vasario 16, paupio.... Bet kai esi višta, tai ir matai tiek kiek višta, prie savo snapo.
      • Pritariu :
        Taip. Dar Maironio g. sutvarkyta
  • Anonimas :
    Silpniausia, netalentingiausia visų laikų taryba. Be lyderių, be idėjų 4 metus pratrypčiojo vietoje. Nieko nesukurta Ukmergei. Keliai taip apleisti, kad vargiai kada kas atstatys.
    • X :
      Pritariu kiekvienam zodziui. Didesnės nekompetencijos, neveiklumo ir paprasčiausio nemokšiškumo dar neteko matyti. Keletas kvailiu iskrito, todėl belieka tiketis, kad bus bent siek tiek geriau.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas