Ukmergiškių komanda.

Sportas

Bėgikams blogas oras nesutrukdė

Grupė Ukmergės bėgikų dalyvavo tradiciniame, jau trisdešimtą kartą Jonavoje vykusiame bėgime „Obeliskas A. Kulviečiui – Jonava“. Jis buvo skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti.

Pagrindinės 15 km trasos startas vyko prie obelisko Abraomui Kulviečiui, esančio Kulvos seniūnijoje. Šiame bėgime dalyvavo 380 sportininkų, tarp kurių buvo ir ukmergiškiai Eugenijus Oganauskas, Vilma Zarankaitė, Žilvinas Maleronka, Robertas Vaičiūnas, Medardas Džiovenis ir Juozas Songaila. Nors bėgimas vyko ekstremaliomis sąlygomis – pūtė stiprus vėjas, o vėliau kilo smarki pūga, kad net nesimatė kelio, tai nesutrukdė Ukmergės atstovams pasiekti finišą. Du mūsų bėgikai savo amžiaus grupėje tapo prizininkais. Antrąją vietą užėmė M. Džiovenis, o trečioji atiteko J. Songailai.

Prie Jonavos rajono savivaldybės startavo ir jaunieji bėgikai, kurie varžėsi 2 kilometrų trasoje. Šiame bėgime tarp 150 dalyvavo buvo ir ukmergiškė Upė Oganauskaitė. Ji taip pat sėkmingai įveikė distanciją.

Visi Jonavoje vykusio bėgimo dalyviai buvo apdovanoti medaliais.

Šiuo metu rajono sportininkai ruošiasi balandžio viduryje Panevėžyje vyksiančiam Lietuvos bėgimo taurės 10 kilometrų Senvagės bėgimui.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas