Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Už nepageidaujamą reklamą gresia bauda

S. Daukanto gatvės 61 namo gyventoja teiravosi, kur reikėtų kreiptis, jei reklaminių leidinių nešiotojai nepaiso ant pašto dėžutės esančio užrašo „Reklama nepageidaujama“. Pasak pensininkės, ji jau pavargo kasdien iš pašto dėžutės traukti reklamos skrajutes, leidinius apie akcijas ir t. t.

Pikta, kad niekas neskaito ant dėžutės esančio užrašo. Negana to, dar tarsi tyčiojamasi, nes dėžutėje randu po kelis vienodus leidinius“, – kalbėjo ukmergiškė.

Gyventojai, kurie yra išreiškę nesutikimą gauti reklamos skrajutes, tačiau vis tiek gauna nepageidaujamą reklama, gali kreiptis į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą (VVTAT). Kartu reikėtų pateikti skleidžiamos reklamos kopijas, pašto dėžutės nuotraukas bei kitus turimus įrodymus. Kilus neaiškumų galima susisiekti tel. (8 5) 262 67 60 arba (8 5) 205 55 10.

Kaip nurodyta VVTAT tinklapyje www.vvtat.lt, už Reklamos įstatymo nesilaikymą reklaminės veiklos subjektams gali būti skiriama nuo 289 iki 8 688 eurų bauda.

El. parduotuvių ir svetainių kūrimas, SEO optimizacija bei kita reklama internete www.seopaslaugos.com

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Buvusių nebuna :
    Kokie kvaili komentarai. Nori pasirodyt gudresni už kitus, bet gaunasi atvirkščiai.
  • Auklėtoja :
    Gal kiek irzloka babytė , sakant . Mes unt reklamų skutam žuvį , lupam bulbas , sušluojam , unt jų valom klumpes ir vyžas --------------mažiau krenta unt grindų , vienžo . Tarnauja kaip vienkartinės staltiesės . Prakuriam krosnį kolektyviniam sode .Visi šie patarimai jau žurnale SAVAITĖ buvo prieš gal musėt ko gero 18 metų . Džiaugiamės.
  • Šura :
    Anonymous - o kodėl ne anonimas?Rodyk pavyzdį!O šiaip tai europoj esam, ir kas mums ta Lietuvių kalba!Keisk programas, šriftus... ir taip sueis...
  • Pastininke :
    O kada daryti ,jei gerieji kaimynai meto reklamas is savo pasto dezutes i kitu dezutes.Kas tada?
    • Anonimas :
      one comment, leave a reply cancel reply ir t.t. ar viso to negalima rašyti lietuviškai,jau visai iki ko nusiritom
      • Auklėtoja :
        Gal ne nusiritom , o tai rodo : Vilkmergians are strong at languages : )))))) .Mana bobulka ūtarojo lenkiškai ir da dviem kalbom , a raštinga nebuvo .

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas