Nuomonių telefonas

Bankas neužsidaro – tik keičia veiklos modelį

Į laikraščio redakciją paskambinusi skaitytoja Laima kalbėjo, kad ji ir dar keli kiti ukmergiškiai yra sunerimę dėl Luminor banko. „Pasklido kalbos, kad per 1–2 mėnesius šis bankas užsidarys. Kaip bus su indėliais, kuriuos turime šiame banke? Ar reikės kuo skubiau juos pasiimti, ar jie bus pervesti į kitą banką? Norėtume sulaukti išsamesnės informacijos,” – sakė ukmergiškė.

Skaitytojos nuomonę perdavėme Luminor Bank AS Lietuvos skyriui. Sulaukėme komunikacijos vadovės Giedrės Bielskytės atsakymo: „Luminor yra trečias pagal dydį bankas Lietuvoje. Metų pradžioje tapome Luminor banko Estijoje Lietuvos skyriumi, tačiau dėl to mūsų veikla, paslaugos ar klientų aptarnavimas nesikeičia – savo veiklą vykdome įprastai, o taip pat ir įprastai planuojame savo aktyvius veiksmus Lietuvos rinkoje.

Šiuo metu taip pat keičiame savo veiklos modelį, tačiau konkrečiai apie visus su tuo susijusius pokyčius ir viešai, ir tiesiogiai klientams pranešime iš anksto.

Norime patikinti, kad mūsų veikla Lietuvoje nesikeičia – mes teikiame ir teiksime klientams Lietuvoje finansines paslaugas, priimsime indėlius, suteiksime paskolas, finansuosime verslo projektus, siūlysime kitas mūsų paslaugas.”

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas