Kriminalai, Naujausi

Gaisravietėje dar kartą įsiplieskė ugnis

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai į nelaimės vietą buvo kviesti penkis kartus. Į Taujėnų seniūnijos Balelių kaimą, kur sudegė gyvenamasis namas, teko vykti du kartus.

Sausio 28-ąją kieme, esančiame Nuotekų gatvėje, užsidegė automobilis BMW 525. Ugnis apgadino variklio apšiltinimo medžiagą.

Sausio 30-ąją ugniagesiams pranešta apie gaisrą, kilusį Dariaus ir Girėno gatvėje esančiame garaže. Atvykus paaiškėjo, jog dega šiukšlės. Gaisras kilo dėl neatsargaus elgesio su ugnimi.

Vasario 1-ąją Taujėnų seniūnijos Balelių kaime sudegė gyvenamasis namas. Ugnis įsiplieskė dieną, šeimininkė tuo metu buvo namuose, ji ir pastebėjo gaisrą. Nelaimės priežastys tiriamos. Labiausiai tikėtina, jog gaisras kilo dėl krosnies.

Nors liepsnos buvo numalšintos, kitą dieną gaisravietėje pastebėtos žiežirbos. Gaisrininkai vėl važiavo į Balelius ir dar kartą gesino.

Vasario 2-ąją pagalbos paprašė medikai. Gelbėtojai padėjo jiems patekti į Dirvonų gatvėje esantį namą, nes sunegalavęs šeimininkas pats atidaryti durų nepajėgė.

Vasario 3-ąją, vidurnaktį, kieme, esančiame Vilniaus gatvėje, gaisras kilo automobilyje „Renault Espace“. Tiriamos įvairios priežastys, tarp jų – ir padegimas.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas