Loretos EŽERSKYTĖS nuotr.

Kriminalai

Daugiau – gelbėjimo darbų

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai gesinti gaisrų ir atlikti įvairių gelbėjimo darbų vyko 10 kartų.

Sausio 21-ąją gaisrininkai skubėjo pagelbėti medikams. Pabaisko seniūnijos Kulniškių kaime teko traukti sniege įklimpusį greitosios medicinos pagalbos automobilį. Tokios pat pagalbos prireikė ir sausio 22-ąją, kai greitoji įklimpo Želvos seniūnijos Bajorų kaime.

Sausio 23-ąją gyvenamojo namo, esančio Ramunių gatvėje, dūmtraukyje užsidegė suodžiai.

Sausio 24-ąją gaisrininkams pranešta, jog suodžiai dega Laukų gatvėje esančio gyvenamojo namo dūmtraukyje.

Sausio 25-osios pavakarėje gelbėtojai vyko į Pabaisko miestelį, Pergalės gatvę. Čia iš po nugriuvusios ardomo pastato sienos buvo ištraukti du nukentėję asmenys.

Netrukus pranešta apie Deltuvos seniūnijoje įvykusią avariją. Gelbėtojai iš apvirtusio automobilio „Mitsubishi L200“ iškėlė ir perdavė medikams nukentėjusį vyrą.

Taip pat sausio 25-ąją Vidiškių seniūnijos Šventupės kaime, padedant policijai ir greitosios medicinos pagalbos darbuotojams, atidarytos Darbo gatvėje esančio buto durys.

Sausio 26-ąją Gedimino gatvėje degė automobilis „VW Sharan“. Ugnis nusiaubė variklio skyrių.

Taip pat praėjusią savaitę gelbėtojai vyko į Žemaitkiemio seniūnijos Valtūnų kaimą padėti policijai. Čia buvo atidarytos namo durys.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas