Su pareigūnais bendravo kunigas Š. Petrauskas. AUTORĖS nuotr.

Žmonės

Stabtelėjimas, pasitinkant didžiąsias šventes

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Ukmergės rajono policijos komisariate gražia tradicija tapo artėjant Kūčioms susitikti su Švč. Trejybės bažnyčios klebonu Šarūnu Petrausku. Kunigo apsilankymas – tai trumpas stabtelėjimas ir kasdieninių darbų rutinoje žvilgtelėjimas į tikrąją šv. Kalėdų prasmę.

Š. Petrauskas pasidžiaugė 2018-aisiais, kurie buvo įsimintini įvairiais Valstybės atkūrimo 100-mečio jubiliejui skirtais renginiais, o krikščionims ypatingi – popiežiaus Pranciškaus apsilankymu. Ukmergiškiams pareigūnams, dalyvavusiems užtikrinant viešąją tvarką šio svarbaus vizito metu, buvo įteikti iš Vatikano atvežti ženkliukai su Lietuvos policijos ir popiežiaus vizito Lietuvoje simbolika.

Šiandienos pasaulyje daugelis turi savas tiesas. Tačiau kai tų tiesų daug, nebūsi nei teisus, nei tiesus… Iš tiesų, yra vienintelė tiesa – Dievas. Tai – pagrindas ir vertybės. Mūsų sėkmė priklausys nuo to, kaip mes galvojame, kaip dėliojame mintis“, – kalbėjo kunigas. Ateinančiais metais pareigūnams ir jų šeimoms linkėjo ramybės bei mokė to linkėti visiems savo bičiuliams ir artimiesiems, o prie Kūčių stalo rinktis dėl trijų paskatų – tikėjimo, vilties ir meilės.

Kunigas darbuotojams išdalijo kalėdaičius, kuriuos kiekvienas Kūčių vakarą laužė su savo artimaisiais.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas