Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Sužalojo akį, išmušė dantis…

Gruodžio 17-ąją, apie 14.50 valandą, Deltuvos seniūnijos Dainavos kaime neblaivus vyras (g. 1988 m.), kuriam nustatytas 2,03 promilės girtumas, sumušė nuo alkoholio apsvaigusį kaimyną (g. 1959 m.). Dėl suduotų smūgių į veidą jam buvo sužalota akis, todėl nukentėjusysis greitosios medicinos pagalbos automobiliu išvežtas gydytis į Vilnių. Jam nustatytas 1,81 promilės girtumas.

Gruodžio 16-ąją, apie 11 valandą, Ukmergėje, Nuotekų gatvėje, kieme, kilo konfliktas tarp dviejų kaimynių. Netrukus jis peraugo į smurtą – 55-erių metų moteris tris kartus sudavė šluotos kotu į trejais metais jaunesnės moters koją, taip pat trenkė į ranką, paskui smogė į žandikaulį ir išmušė du dantis. Nukentėjusiajai prireikė medikų pagalbos.

Tą pačią dieną, apie 19.15 valandą, Ukmergėje, namuose, neblaivus vyras (g. 1943 m.), kuriam nustatytas 1,77 promilės girtumas, smurtavo prieš savo žmoną (g. 1941 m.). Jis tampė moterį už plaukų, sukiojo rankas, sudavė kumščiu į galvos sritį. Nukentėjusioji taip pat kreipėsi į medikus.

Gruodžio 15-ąją, apie 22.30 valandą į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių greitosios medicinos pagalbos medikai pristatė moterį (g. 1996 m.), kurią rado Širvintų rajono Pusilgiškių kaime gulinčią griovyje be sąmonės. Vėliau, atsigavusi, ji paaiškino, kad apie 21valandą ją sumušė sugyventinis (g. 1983 m.). Nukentėjusiajai diagnozuoti kelio ir klubo sumušimai. Moteris buvo neblaivi – jai nustatytas 2,88 promilės girtumas.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • omg :
    fakin alkoholikai

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas