LPŽA Ukmergės skyriaus nariai, lydimi R. Lenartavičiaus, apsilankė stadione.

Žmonės

Senjorų išvyka į Sporto centrą

Aldona KUZMIENĖ

Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos (LPŽA) Ukmergės skyriaus nariams jau tapo tradicija pasižvalgyti po savo miesto, rajono svarbiausius objektus. Svečiuotasi įvairiose pramonės įmonėse, švietimo įstaigose.

Šį kartą nutarėme apsilankyti Ukmergės sporto centre. Jos direktorius Vytautas Tutlys plačiai papasakojo centro istoriją, aprodė patalpas, pristatė čia dirbantį kolektyvą. Direktorius pasidžiaugė 26 treneriais, kurie stengiasi ugdyti sportininkus, savo pasiekimais garsinančius Ukmergę ne tik šalyje, bet ir Europoje, netgi pasaulyje.

Centro direktoriaus pavaduotoja Miglė Ivanauskienė, metodininkė Milita Baubienė papasakojo apie bendrojo lavinimo mokyklų sportinių renginių organizavimą, sužinojome, kad 670 sportuojančių vaikų dalyvauja įvairiose varžybose, mankštinasi, įgyja sveikos gyvensenos pagrindus.

Be to, Sporto centras organizuoja įvairias tradicines varžybas, turnyrus, kalėdines šeimų futbolo žaidynes ir kitus renginius, glaudžiai bendradarbiauja su rajono seniūnijomis.

O kiek sukaupta albumų iš sportinių renginių. Vartėme, džiaugiamės atpažinę savo vaikų, anūkų veidus!

Lydimi metodininko Rimanto Lenartavičiaus, apsilankėme sporto stadione. Buvusio Seimo nario Kazio Grybausko iniciatyva šioje bazėje atlikta renovacija. Prisiminėme, kaip atrodė ji seniau, kai kurie iš mūsų čia sportavome, po to vedėme vaikus. Šiandien pamatėme visai kitokį stadioną: įrengtos natūralios futbolo, tinklinio aikštės, puiki 700 kv. metrų futbolo aikštė salėje, patogūs persirengimo kambariai.

Renovuotas ir plaukimo baseinas, numatoma šalia jo įrengti stacionarias sales stalo tenisui, šachmatų stalus, baseinėlį vaikams.

Padėkoję už įdomią ekskursiją išsiskirstėme gavę pažadą, kad sporto specialistai padės suorganizuoti sportinį renginį ir mums, senjorams.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas