Aktualijos, Įvairūs

3 patarimai, kaip sekso prekes internetu pirkti saugiai ir diskretiškai

Sekso prekių tikrai nerasite prekybos centro lentynose, todėl norint paįvairinti savo seksualinį gyvenimą tenka arba lankytis specializuotose sekso prekių parduotuvėse, arba pirkti jas internetu. Specializuotų parduotuvių yra nedaug, o ir užsukti į jas ne visuomet išdrįstama, todėl dauguma renkasi apsipirkimą internetu. Ir nors užsakius prekes tenka kelias dienas palaukti, kol jos bus pristatytos, internetinėse parduotuvėse parduodamos sekso prekės tampa vis populiaresnės. Internetinė parduotuvė b-a.eu pateikia 3 patarimus, kaip apsipirkti saugiai ir diskretiškai.

  1. Įvertinkite prekių kokybę ir saugumą

Perkant sekso prekes internetu labai svarbu pasidomėti, iš kokių medžiagų pagaminti įsigyjami produktai, ar jos yra saugios naudoti. Sekso prekėms keliami gana aukšti kokybės standartai, reglamentuojamos medžiagos, kurias galima naudoti ir kurių ne. Ir nors patikimose internetinėse parduotuvėse parduodamos prekės atitinka visus kokybės standartus, vertėtų pasidomėti ir žinoti, kokių medžiagų turėtumėte vengti. Rinkitės sekso prekes, kurios pagamintos iš netoksiško plastiko, silikono, metalo ar stiklo. Kokybiškos prekės gali būti šiek tiek brangesnės, tačiau jas rinkdamiesi niekuomet neapsiriksite, nes išvengsite žalos, kurią galite padaryti savo organizmui. Įsigiję prekes visuomet įvertinkite jų kokybę pakartotinai. Nekokybiškus ir tikėtina toksiškus plastikus išduoda aitrus kvapas, todėl jeigu jūsų įsigyta sekso prekė kelia įtarimų, apsvarstykite, ar tikrai norite ją naudoti.

  1. Pirkite saugiose interneto parduotuvėse

Tikriausiai ne paslaptis, kad apsiperkant internetu labai svarbus faktorius, lemiantis internetinės parduotuvės pasirinkimą, yra jos reputacija. Ne visos parduotuvės yra vienodai patikimos. Net jeigu ir radote tinkamiausią sekso prekę, kurios nėra nė vienoje kitoje parduotuvėje, prieš patikėdami savo duomenis pardavėjui įvertinkite, ar jis yra patikimas. Venkite apsipirkimų vienadienėse nepatikimose internetinėse parduotuvėse. Savo duomenis patikėkite tik tiems pardavėjams, kurie dirba profesionaliai, kokybiškai ir vertina savo klientus. Taip neliksite apgauti, gausite kokybiškas prekes greitai.

  1. Diskretiškas apsipirkimas

Net jeigu esate labai plačiai į gyvenimą žiūrinti asmenybė ir galite laisvai kalbėti apie savo seksualinį gyvenimą, tikriausiai nenorėtumėte rasti iš savo pašto dėžutės kyšančio sekso prekės įpakavimo kampo. Žinoma, jeigu Jums tai nerūpi, šį patarimą galite praleisti. Tuo tarpu visiems kitiems reikėtų pasidomėti internetinės parduotuvės prekių pristatymo sąlygomis ir taisyklėmis. Dauguma parduotuvių siūlo diskretišką apsipirkimą ir informuoja klientus, kad jų siuntos bus supakuotos taip, kad aplinkiniai nesuprastų, kas yra siuntos viduje. Tačiau ne visos parduotuvės gali laikytis šios taisyklės, todėl tuo vertėtų pasidomėti prieš apsiperkant. Perkaitykite parduotuvės pateikiamą informaciją apie prekių pristatymo taisykles, užsukite į dažniausiai užduodamų klausimų skiltį ir susipažinkite su ten pateikiama informacija. Jeigu parduotuvė tokios informacijos nepateikia, nepabijokite paskambinti iš išsiaiškinti. Jeigu kyla įtarimų, kad internetinė parduotuvė pateikia ne visą informaciją, susipažinkite su kitų pirkėjų atsiliepimais. Pasidomėkite, kokią informaciją galite rasti internete.

Nemažai internetinių parduotuvių Lietuvoje šiuo metu siūlo siuntų pristatymo paslaugą į Jums patogioje vietoje esančius paštomatus. Jeigu norite užsitikrinti, kad netyčia Jūsų siunta su sekso prekėmis nepapultų į netinkamas rankas, rinkitės šį pristatymo būdą. Norėdami išvengti nesusipratimų, niekuomet neužsakinėkite sekso prekių pristatymo į darbovietę. Juk netyčia siuntą gali atidaryti Jūsų kolega ar vadovas. Jeigu turite vaikų, įvertinkite, ar tikrai norite užsakyti siuntą su pristatymu į namus. Tokiais atvejais geriau sekso prekes atsiimti patiems iš paštomato.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas