Neįgaliųjų sporto klubo nariai.

Sportas

Veprių stovykloje poilsiavo klubo „Vilkmergė“ sportininkai

Ukmergės neįgaliųjų sporto klubo „Vilkmergė“ 12 narių išvyko į Veprių stovyklą. Čia sportininkai smagiai leido laiką, sportavo, treniravosi, ruošėsi būsimiems turnyrams. Laisvalaikiu klubo nariai aplankė įžymias Veprių apylinkes, susipažino su miesteliu.

Į stovyklą buvo atvykę ir mokiniai iš Marijampolės. Ukmergiškiai su jais nenuobodžiavo – mokė žaisti Bočios žaidimą. Taip pat stovyklautojai kartu išbandė stalo tenisą, krepšinį.

Vepriuose sulaukta svečių ir iš Kauno, Visagino, Marijampolės neįgaliųjų sporto klubų. Kartu su jais taip pat vyko Bočios, smiginio, baudų mėtymo varžybos, šaškių turnyras. Šiose rungtynėse dalyvavo 30 žmonių. Ukmergiškiai pasirodė puikiai ir iškovojo 11 medalių.

Bočios turnyre dalyvavo 9 komandos. Ukmergiškiai – Mindaugas Savickas, Vygantas Ragaišis, Andrejus Samoilovas – iškovojo antrą vietą. Kitos prizinės vietos atiteko Kauno komandoms. Mūsų rajono atstovams sėkmingos buvo ir kitos rungtys. Baudų mėtymo turnyre ir smiginyje antrą vietą laimėjo M. Savickas, trečią – V. Ragaišis. Šaškių turnyre nugalėjo Feliksas Lermanas, antrą vietą užėmė A. Samoilovas, moterų grupėje antrą vietą laimėjo Lina Misiūnaitė, trečią – Skirmantė Tiurovienė.

Neįgaliųjų sporto klubo „Vilk-mergė“ nariai Alvydas Puišys, M. Savickas ir V. Ragaišis vienai dienai buvo išvykę į Rokiškį, kur dalyvavo respublikinėse Bočios žaidynėse ir nuskynė laurus – iškovojo pirmą vietą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas