AUTORĖS nuotr.

Nuomonių telefonas

Pašilėje supainiojo gatvių lenteles?

Pašilės“ sodų bendrijos gyventojas papasakojo, jog savaitės pradžioje Pivonijos šile buvo įrengtos kelios naujos rodyklės. Ant to paties stulpelio pritvirtinta po dvi lenteles, nukreipiančias į Žydų žudynių vietą ir sodų bendriją „Pašilė“. Pasak skambinusiojo, būtent šios lentelės yra sumaišytos: „Tolokai miške esančioje vienoje nurodyta, kad keliukas veda į sodų bendrijos Kanų gatvę. Tačiau iš tiesų juo galima pasiekti Plytinės gatvę, kuri yra jau už sodų teritorijos. O Kanų gatvė iš tiesų yra soduose, tik įvažiavus į juos. Kita lentelė nurodo kryptį į Plytinės gatvę, tačiau iš tiesų šiuo keliu galima pasiekti Pivonijos gatvę“, – kalbėjo vyras. Jo teigimu, vietiniams šios naujosios rodyklės pirmiausia sukėlė šypseną. Žmonės ir be jų žino visas gatveles ir pro kur jas pasiekti. Tačiau atvykėliams dėl šių rodyklių gali būti painu surasti norimą vietą.

Ketvirtadienį apsilankius „Pašilės“ sodų bendrijoje keli žmonės, kurie čia turi sklypelius arba gyvena, tvirtino, jog lentelės tik-rai sumaišytos. Jų teigimu, Kanų gatvė nuo įvažiavimo veda tiesiai į kalną, Pivonijos – driekiasi palei mišką, Plytinės yra už sodų.

Galbūt mes ne viską žinome, todėl manome, jog lentelės yra supainiotos. Gal čia paprasčiausiai pakeisti adresai? Juk juos dabar keičia ir mieste, ir kaime…“ – svarstė vyriškis.

Pašilės“ sodų bendrijos pirmininkė Ona Tukačiauskienė patikino, jog „bendrijoje su gatvių pavadinimais ir lentelėmis viskas yra gerai“. Pasak jos, sodininkai naujų lentelių nekabino.

Miesto seniūnijos vyriausioji specialistė Sandra Dutkuvienė paaiškino, jog Pivonijos šile buvo įrengtos kelios naujos rodyklės į Žydų žudynių vietą. Ant tų pačių stulpelių buvo pritvirtintos minėtosios lentelės su rodyklėmis į sodų bendriją.

Šias lenteles kabino UAB „Ukmergės versmė“ ir seniūnijos darbuotojas. Pirmadienį nuvyksime į vietą ir aiškinsimės, ar tikrai jos sumaišytos. Jei iš tiesų taip yra, klaida bus ištaisyta“, – sakė miesto seniūnijos atstovė.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • hgjfg :
    kaip visad versme gryba pjauna, paziurekit kaip sulopo gatves :)

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas