Aktualijos, Naujausi

Rajone lankysis ministras pirmininkas

Pirmadienį, rugpjūčio 6-ąją, Ukmergėje numatytas Vyriausybės vadovo Sauliaus Skvernelio vizitas.

Planuojama, kad premjeras dalyvaus Lietuvos moksleivių sąjungos organizuojamoje Vasaros forumo diskusijoje „Įžiebk pilietiškumo kibirkštį“, kuri vyks Taujėnų dvare.

Po to svečias 14 valandą savivaldybėje susitiks su Ukmergės rajono vadovais.

Vizito darbotvarkėje taip pat numatytas S. Skvernelio apsilankymas Ukmergės ligoninėje ir įmonėje „Narbutas Furniture Company“.

Gimtosios žemės“ paklaustas apie vizito Ukmergėje tikslą ministro pirmininko patarėjas Tomas Beržinskas paaiškino, jog premjeras S. Skvernelis nuolat lankosi regionuose, susipažįsta su vietos situacija, specifika, poreikiais, problemomis ir pan.

Tai daroma tam, kad problemos būtų sparčiau ir efektyviau sprendžiamos, o minėti poreikiai – pagal valstybės finansines ir kitas galimybes – greičiau tenkinami“, – trumpai pakomentavo patarėjas.

Nuo 2016 metų gruodžio Vyriausybei vadovaujantis S. Skvernelis mūsų rajone vieši nebe pirmą kartą. Politikas buvo atvykęs ir 2017 metų rudenį. Tuomet jis lankėsi nuo liūčių nukentėjusiuose ukmergiškių ūkiuose ir susitiko su šalies žemdirbiais aptarti susidariusią situaciją.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas