Loretos EŽERSKYTĖS nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi

Informuoja apie darbus ir atsiprašo

Praėjusią savaitę Ukmergėje prie remontuojamų gatvių atkarpų atsirado laikinos informacinės lentelės su užrašu „Miestas tvarkomas!“

Kaip „Gimtajai žemei“ papasakojo rajono meras Rolandas Janickas, informacinių lentelių atsiradimą padiktavo gyvenimas: „Jau visi ukmergiškiai ir miesto svečiai netruko pastebėti apie mieste vykdomus darbus. O juk kiekvienas pokytis neatsiranda nepastebimai – kurį laiką dėl to kyla tam tikrų nepatogumų, savotiškų iššūkių. Žmonės dėl to labai dažnai kreipiasi ir mane, kaip į rajono vadovą. Tikiuosi, kad naujasis informacinis ženklas nuteiks miestelėnus būti kantresniems ir supratingesniems.“

Pasak pašnekovo, laikini ženklai bus statomi tose vietose, kur dėl vykdomų remonto darbų pėstiems ir ratuotiems gyventojams laikinai atsiranda tam tikrų apribojimų, kliūčių, nepatogumų ir pan.

Meras neslėpė, kad dėl įvairiausių priežasčių kai kurių iš daugelio savivaldybės parengtų projektų vykdymas vėluoja, nusikelia į šių metų pabaigą ar kitus metus.

„Mūsų visų laukia ypač daug pokyčių. Jų metu turime visi būti vieningi ir betarpiškai bendrauti. Jei kam trūksta informacijos, atsiranda papildomų klausimų, raginu nesivadovauti gandais ar tuo, ką pasakė kaimynas, o kreiptis tiesiogiai į savivaldybę“, – sakė R. Janickas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Alvydas :
    Ir dar vienas klausimas ponas mere kodel Sirvintu kaledu egle uzemusi 2 vieta Lietuvoje kainavo perpus pigiau negu Ukmerges egles? Kurios net nebuvo o buvo papuosta esama, tai turbut ir gatviu lesas isvaistet analogiskais budais?
  • Alvydas :
    Ponas mere prasau paaiskinti kodel isdraskyta pavasario gatve ir palikta? Kam reikejo ta daryti kai jos asfaltavimas su lesomis suplanuotas tik 2020 metais? Zmones dar 2 metus tures dulkem springt?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas