E. Mikova-Rodzevičienė.

Naujausi, Žmonės

Emigrantė Erika MIKOVA-RODZEVIČIENĖ: „Motinystė man – žydėjimas“

MOTERIŠKI PAŠNEKESIAI

Šįsyk savo istorija su mumis dalinasi ukmergiškė Erika MIKOVA-RODZEVIČIENĖ. Prieš keturiolika metų užsidirbti kirpėjos kursams iš Lietuvos emigravusi jauna mergina šiandien yra dvynių mama, Londone kartu su labdaros organizacija įkūrusi vegetariško maisto kavinę, rengianti labdaros akcijas ir kalbanti daug skausmingų bei džiaugsmingų patirčių išgyvenusios moters balsu. Šnekučiuojamės apie vaikystėje matytą smurtą, privertusį galvoti apie savižudybę, negalėjimą susilaukti vaikų, motinystės džiaugsmą, gyvenimą su malda ir žengimą dvasinio tobulėjimo keliu.

Kodėl išvykote iš Lietuvos?

Esu ukmergiškė visa savo širdimi. 2004 metais išvykau trims mėnesiams, nes norėjau užsidirbti pinigų kursams, kurie labai brangiai kainavo. Tačiau trys mėnesiai tapo keturiolika metų. Planuoti kirpėjos kursai taip ir nebuvo pradėti, o aš keliauju per savo asmeninio gyvenimo kursus.

Kokie buvo jūsų pirmieji darbai ir patirtys užsienyje? Kaip įsitvirtinote?

Pirmas darbas – LIDL kasininkė. Tai buvo išbandymas, nes išvykau su mokykline anglų kalba, maniau, kad ja galima susikalbėti. Tačiau kasdieninė anglų kalba ir ta, kurios mokomės, buvo visiškai skirtingi dalykai. Tad pirmuosius metus būdavo visokių kuriozų. Kasoje dirbau dvejus metus. Po to įsidarbinau „The Barber Shop Group‘‘ vyrų tinklo kirpykloje kirpėja. Gimus dvyniams, penkerius metus buvau mama. Tada metams, kol atėjo kavinės idėja, buvau grįžusi į darbą kirpykloje.

Kas jus dabar sieja su Lietuva? Kas čia laukia jūsų?

Daug jausmų, vaikystė, jaunystė, išgyvenimai – tai žodžiais nenusakomi dalykai. Kai grįžti, jauti, jog viskas sava. Aš esu laiminga ir čia, kur esu dabar, tačiau labai myliu Lietuvą. Tikiu, jei gyvenimas leis, grįšiu. Vaikams čia pas senelius labai patinka. Jie sako: „Mama, mes norim į Lietuvą.“ Šeima visada laukia mūsų sugrįžtant. Lietuvoje aš nematau piktų žmonių. Jeigu apsipirkdama nusišypsau kasininkei, ji taip pat šypsosi man. Suprantu ir tuos piktus žmones. Kai sunku gyventi, juos tai ima slėgti. Negali šypsotis, kai tavo vaikai neturi valgyti.

Kokie socialiniai vaidmenys jums būdingi? Kas esate gyvenime?

Visų pirma esu moteris, mama, žmona, dukra. Tai vaid-menys, kurių mokausi. Mes visi šiame gyvenime esame mokiniai. Aš esu mokinė, kuri dar daug ko nemoka, tačiau noriu pasiekti, kad būčiau geresnė mane supantiems žmonėms. Specializacijų daug ir kartais nesuprantu, iš kur viskam įgyvendinti atsiranda jėgų. Turbūt tai dieviška. Šiuo metu turime ir kavinę, ir daržą, ir įvairius renginius organizuojame – daug visokių veiklų.

Kas jums yra moteriškumas?

Šiluma, ramybė, gėris, švelnumas. Praeityje aš buvau totali feministė ir moteriškumą supratau visiškai kitaip. Šiandien mokausi būti moterimi, kuri yra švelni, kuriai miela namų ruoša, gera kurti grožį aplink save, būti ramybės puoselėtoja savo vaikams, pagelbėti žmonėms, kuriems esu reikalinga. Požiūris pasikeitė. Moteriškumas man dabar yra tai, ko labiausiai mokausi. Tai vyksta įvairių moterų dėka. Yra labai daug įkvėpėjų, kurios skatina moteris būti moteriškomis. Sekant jomis, jų patirtimis, lengviau keliauti moteriškumo keliu.

Kas yra moterų solidarumas? Kaip ši sąvoka prasminga jums?

Moterys ir moteriškumas šiandien gali daug. Net nebūnant feministe pats moteriškumas daug gali, nes mes, moterys, turime labai didelės stiprybės. Moteriškas solidarumas, įkvėpimas bei meilė keičia pasaulį, kuris šiuo metu eina ne į gerą pusę. Stebėdama pasaulį matau, kad tik pradėdama keistis pati, pradedi keisti pasaulį aplink save. Mes, moterys, viena kitai esame įkvėpėjos, keičiamės energijomis, todėl, man atrodo, jog tai labai svarbu. Niekada vyras nesupras moters tiek, kiek ją supras kita moteris. Būdamos kartu mes daug išmokstame ir sustiprėjame. Susikuria moteriškos energijos bomba, kuri gali lemti didelius pokyčius gerąja prasme.

Ką jums reiškia motinystė?

Man tai didžiausia mokykla, kurioje pati galiu grįžti į savo vaikystę ir keliauti kartu. Dabar dvyniams šešeri metai ir jie yra patys didžiausi mokytojai. Kartais jų pastabos tokios taiklios – suprantu, jog dar daug nemoku ir nežinau. Sielos yra ilgaamžiškesnės už mūsų kūnus. Šie broliukai kažkada irgi buvo vyresni žmonės, dabar pastebiu tokius jų pasakymus, tarsi jie būtų suaugę. Gera, kad tiek laiko galėjau pasidžiaugti motinyste. Man buvo labai sunku išeiti iš šio tarpsnio. Kai kūrėme kavinę, nuogąstavau, kaip aš spėsiu. Tačiau visuomet baimės akys yra didelės. Šiandien aš džiaugiuosi, kad turiu ir labai mėgiamą veiklą, ir dar daugiau kokybiško laiko skiriu savo šeimai. Nesu pavargusi ir leidžiu laiką su vaikais. Motinystė man – žydėjimas. Nežinau, ar kas gali būti geresnio.

Kaip nutiko, kad besilaukdama dvynių išsiskyrėte su būsimų vaikučių tėvu?

Dabar tai priimu kaip Dievo dovaną. Kai mane paliko, buvo penktas laukimosi mėnuo. Pirmoje santuokoje aš labai norėjau vaikų, planavome, tačiau ketverius metus negalėjau pastoti. Išgyvenome daug nevilties ir mūsų keliai išsiskyrė. Jau nebebuvo tikėjimo, kad kada tapsiu mama. Atsiradus mano gyvenime kitam vyrui, vaikų labiau norėjo jis. Tuo metu bent taip kalbėjo ir dėl to jaučiausi nepaprastai laiminga. Laimė atkeliavo labai greitai, o dar ji buvo dviguba. Tačiau gražiai prasidėjusi pasaka labai greitai pasibaigė.

Kodėl?

Atsirado kita moteris.

Kokios mintys kilo tada?

Prisimenu tą periodą, kaip sunkiausią savo gyvenimo laiką. Tai buvo mano gyvenimo dugnas. Nesidžiaugiau nėštumu, nebenorėjau nei vaikų, tik abejingumas ir neviltis valdė mane, kiekvieną dieną – ašaros. Labai sunkiai išgyvenau. Nemokėjau būti viena, nebesijaučiau žmogumi, nejutau nei džiaugsmo, nei noro gyventi – nieko. Grįžusi iš darbo negamindavau valgyti. Viskas buvo labai tamsu ir juoda. Nors šeima labai palaikė, viduje niekaip negalėjau apversti savo jausmų.

Tik su pirmaisiais sąrėmiais į mano pasaulį įsiveržė šviesos spinduliai. Dingo skausmas. Nors situacija nepasikeitė, tačiau viduje apsivertė pasaulis. Pirmieji metai buvo tokie dieviški – tai buvo gražiausių jausmų laikas, neapsakoma ramybė, kurios niekada nepavyks nupasakoti. Nors aš turėjau kas valandą keltis, niekada nejaučiau nei nuovargio, nei pykčio. Man tai buvo patys lengviausi metai. Jaučiausi tokia rami, kokia gyvenime dar nebuvau.

Kodėl išsiskyrimas jums buvo toks didelis sukrėtimas? Taip stipriai mylėjote?

Nežinau, kaip paaiškinti. Tada be to žmogaus nemačiau nei prasmės, nei ateities. Atrodė, kad be jo nebebus gyvenimo. Tuo laiku tai buvo didelė meilė, tada taip supratau savo jausmus, tačiau šiandien aš jau kitaip žiūriu į šią situaciją. Dabar meilę suprantu kitaip. Tai nėra vienas atskiras jausmas, o jausmų paletė kartu.

Kaip į jūsų gyvenimą atėjo malda?

Kai kiekvieną vakarą būdavo sunku, apimdavo neviltis, baimė likti vienai, pradėjau melstis. Kartais automatiškai kartodavau „Tėve mūsų“, „Sveika, Marija“, tačiau tai buvo prašymai. Po to pradėjau galvoti, kas sakoma tose maldose, pradėjau prašyti Dievo pagalbos, verkdavau, nes nežinojau, kaip tai daryti, ar kas mane girdi. Per maldą bendravau su savo močiute, kuri iš šio pasaulio buvo seniai išėjusi. Visada ją prisimenu, kai sunku. Ji – mano angelas. Nors viskas vyko, atrodo, ne taip seniai, bet pagalbos internetu negalėjau rasti. Dabar to virtualioje erdvėje gausu. Esu labai laiminga, kad šiandien yra tiek daug teigiamos ir reikalingos informacijos, tiek daug paskaitų, puikių mokytojų, tobulėjimo kelių.

Kas padėjo atsitiesti?

Niekaip kitaip to negaliu paaiškinti, kaip dieviškumu. Dievo prašiau – padaryk taip: jeigu lemta tam vyrui sugrįžti, tegul sugrįžta. Niekada neprašiau, kad grįžtų ir būtų su manimi bet kokia kaina. Taip jis iš mano gyvenimo išėjo ir niekada nebesugrįžo.

Tačiau, kai mano berniukams buvo metai, į mūsų gyvenimą atėjo šiandieninis mūsų tėtis. Neįsivaizduoju geresnio tėčio jiems. Jis juos priima ir myli. Žmonės sako, kad jie labiau panašūs į jį nei į mane. To negaliu paaiškinti niekaip kitaip, kaip Dievo planu – kažkada aš negalėjau pastoti ir į mano gyvenimą atėjo žmogus, kuris padovanojo vaikus, o tada atsirado kitas žmogus jiems užauginti. Kažkada tai, kas atrodė juoda, dabar tapo kaip dovana. Šiandien tiek skausmo sukėlusiam vyrui jaučiu didelį dėkingumą už du nuostabius sūnus ir už tai, kad jam išėjus, į mano gyvenimą atėjo Dievas ir vertybių atradimas. Tai buvo mano pamoka, kuri atvedė ten, kur esu dabar.

Dabar gyvenate laimingą gyvenimą. Koks jis?

Dabar jau esame kelyje į laimę, nes argi šiame pasaulyje kas nors išgyvena nepertraukiamą laimę? Kaip būna diena ir naktis, giedra ir liūtis, taip gyvena laimė ir kančia. Aš ne išimtis, vis dar kartais išgyvenu skausmą, liūdesį, bet su turima patirtimi ir įgytomis žiniomis su viskuo susitvarkyti pavyksta žymiai greičiau.

Gyvenate pagal vedas. Kaip jas atradote?

Buvo noras gyventi kitaip, tačiau nebuvo aišku, kaip. Tuo metu aš dirbau su sunkiai besiverčiančiomis šeimomis. Turėjome subūrę grupę savanorių. Per socialinį tinklą „Facebook“ surinkdavome iš žmonių viską, kas jiems nereikalinga, tada važiuodavome aplankyti sunkiau gyvenančias šeimas, kurioms viską perduodavome. Tai galima pavadinti mainais. Tada mama pasiūlė sudalyvauti ajurvedos gydytojo, psichologo, Bhakti jogo Anantaros Das paskaitoje tema „Kaip išgelbėti visuomenę nuo degradacijos“. Nuo to viskas ir prasidėjo. Dabar jau ketveri metai, kai gyvename pagal vedų filosofiją, su kuria ateina supratimas apie tikrąją gyvenimo prasmę. Man tai yra neįkainojamos žinios, keičiančios gyvenimo kokybę.

Suprantu, kad kartu su vedomis jūsų gyvenime atsirado vegetarizmas?

Po pirmos paskaitos atėjo supratimas ir noras atsisakyti mėsos, nors iki tol į vegetarizmą visuomet žiūrėjau labai skeptiškai. Kadangi viską mėgstu išbandyti praktiškai, nutariau, kad pirmiausia pabandysiu nevalgyti mėsos metus ir žiūrėsiu, kas bus. Pati atsisakiau mėsos, tačiau ją dar gaminau vyrui ir vaikams. Maždaug po metų mėsos savaime atsisakė ir vyras. Netrukus vaikai ėmė klausti, kodėl nevalgome nieko mėsiško. Paaiškinome, kad nenorime valgyti gyvūnų. Tada mėsos nebevalgė ir jie. Vėliau atsisakėme ir alkoholio. Viskam ateina savas laikas.

Kadangi anksčiau pati buvau prieš vegetarus, nesmerkiu tų, kurie yra visavalgiai. Šiandien galiu visus vaišinti tik vegetarišku maistu ir dažnas giria. Manau, jog žmonėms, įpratusiems valgyti vienaip, atrodo, kad tokį maistą labai sunku gaminti.

Kodėl nutarėte įsteigti vegetariško maisto kaivinę? Kaip gimė idėja?

Kavinė taip pat yra planas iš viršaus. Daugiau nei prieš metus, su drauge gaminant Kalėdoms valgyti, mano vyras lyg tarp kitko pasakė: „Tau reikia atidaryti kavinę.“ Pajuokavome, taip ir liko. Jau kitą vakarą nelauktai iš draugo gavau nuorodą apie parduodamą vegetarinę kavinę. Rytojaus dieną nukeliavome susitikti su savininku. Patalpa buvo apleista, tačiau aš mačiau viziją, ką galima padaryti. Pirkti verslą buvo labai brangu. Finansinė padėtis tai leido, tačiau didelės baimės akys kėlė daug abejonių. Daug svarstėme. Savininkas persiuntė finansines ataskaitas, o po kelių valandų jam sustojo širdis, ištiko koma. Taip viskas susidėliojo, tarsi jis būtų suspėjęs man perduoti, jog tęsčiau jo misiją. Abejonės ir nerimas neleido priimti teigiamo sprendimo. Paskambino žmogus, atsakingas už „Food for all“ (maistas visiems) labdarą, ir pasisiūlė nupirkti verslą, kad tik jį tęsčiau, nes paskutinė jo draugo valia buvo, kad ta kavinė gyvuotų. Taigi tokia neįtikėtina šios kavinės istorija. Kuriame ją, puoselėjame ir mylime.

Ar šiandien kavinė jau veikia?

Taip. Oficialus atidarymas bus gegužės 24 dieną. Pirmadieniais kavinėje vyksta labdaringas maitinimas – maitinami žmonės, kuriems sunku, kurie turi vienokių ar kitokių problemų, negalių. Tą dieną joje dirba tik savanoriai. Kitomis dienomis dirbu aš ir mano komanda. Kuriame aplinką, patiekalus, pradedame rengti įvairius užsiėmimus vakarais.

Ar gaminate pati?

Ne. Yra labai nuostabi moteris Dalia, su kuria likimas taip pat suvedė ne veltui. Ji ir gamina, o aš prie maisto – padėjėja. Man tenka organizacinė veikla.

Kaip dvasinės paieškos padeda kurti santykius šeimoje?

Vedos duoda labai daug. Mes su vyru abu to mokomės. Kartais, pasidalinus nuotraukomis „Facebook‘e“, kiti reaguoja: „Jūs – ideali šeima“. Nesame idealūs, mums dar labai toli iki to. Kaip ir visi, turime tokias pačias pamokas – mes ir pykstamės, ir nesuprantame vienas kito, ir išgyvename daug skausmo. Ir aš nesu tobula, ir vyras. Mes abu labai daug konsultuojamės su mokytojais. Kritiškai vertiname tai, ko mus moko televizija – būti tokiais, kokiais neturėtume. Televizoriaus namie mes net neturime ir jo netrūksta, kas daugelį labai nustebina. Dabar moterys dažnai mokomos vyriškumo, o vyrai moteriškumo. Todėl šeimos ir griūna. Vedos mus moko tikrų vyriškumo bei moteriškumo savybių, kurios ateina iš šeimos ir jas sutvirtina. Mokomės, kokie yra santykiai. Pradžioje tas žinias buvo sunku priimti, nes jos neatitiko sukurtų stereotipų, reikėjo daug keistis pačiai, o norėjosi, kad keistųsi kiti. Pritaikiusi žinias supratau, kad viskas veikia. Santykiai pradėjo įgauti gylį.

Ar pačiai yra tekę patirti smurtą artimoje aplinkoje?

Mano visa vaikystė – dideliame smurte. Kai augau, smurtavo patėvis. Daugiausiai jis mušdavo mamą, o kai paaugau, – ir mane. Mama išvesdavo mane iš namų, kad aš to nematyčiau ir nepatirčiau. Po to, kai nematai darnios šeimos, kaip tėtis ir mama gražiai sutaria, sunku sukurti savo. Kuomet to negali įsivaizduoti, susikuri idėją, jog tik filmuose būna gražus pavyzdys. Tačiau supranti, kad tai visiška iliuzija. Vyro šeimoje smurto nebuvo, tačiau iš jo gyvenimo tėtis išėjo, jam dar būnant visai mažam. Mes nė vienas nematėme gražios šeimos modelio. Todėl neturėdami pavyzdžio abu ieškome, kaip kurti santykius.

Koks tas smurtas buvo – psichologinis, fizinis?

Grubus fizinis. Kadangi buvau vaikas, tai įsiminiau tik fizinį. Kitokių formų nelabai atpažinau.

Kokios mintys ir jausmai lydėjo jus, mažą mergaitę, matančią ir patiriančią smurtą?

Tai mane labai paveikė. Net ir kalbėdama apie santuoką vyrui, su kuriuo tikrai įsivaizduoju savo senatvę, sakiau: „Iškentėsiu viską, bet ką, tik ne smurtą.“

Ar mama visą laiką taip ir kentėjo? Nebuvo minties kaip nors spręsti tą problemą, ieškoti išeičių?

Mamai teko iškentėti labai daug, tai jai buvo labai skausmingas laikas. Visi tie įvykiai įtakojo, kad atėjus mano paauglystei, ėmė kilti įvairios mintys. Būdavo, kad atsigulusi vakare galvodavau, kaip nusižudyti. Sulaikydavo didžiulė baimė išlikti gyvai. Galvodavau, kaip bus, jei iššokusi iš penkto aukšto išgyvensiu. Kaip reikės pasiaiškinti. Gyvenimas buvo toks sunkus, kad jame nemačiau nieko gero. Porą kartų buvau net pabėgusi iš namų. Bandžiau pasitraukti išgėrusi didelę dozę vaistų. Mama laiku pastebėjo. Būtent po to ji pradėjo mane vesti pas psichologus. Manau, kad jų paskatinta, ji ir apsisprendė skirtis. Skyrybos nušvietė mano pasaulį.

Ar patėvis mušdavo blaivas?

Dažniausiai – būdamas išgėręs.

O kur jūsų tikrasis tėtis?

Kai mama manęs laukėsi, jis nusižudė.

Ar smurto artimoje aplinkoje problemos aktualios ir kitose šalyse? Ar galima palyginti smurto mastus Lietuvoje ir Anglijoje?

Anglijoje jaučiama didesnė feminizmo įtaka. Čia galima išgirsti, kad moterys prieš vyrus smurtauja. Vyrauja lygios teisės. Tačiau moteriškumo čia taip pat žymiai mažiau. Ekonomiškai pažengusiose šalyse smurto problemos nėra tokios aktualios, kaip Lietuvoje. Mano nuomone, smurtas yra pasekmė, o ne priežastis. Didelę įtaką tam daro alkoholis. Lietuva ir kitos šalys, pirmaujančios pagal jo suvartojimo kiekį, turbūt daugiausia yra paliestos smurto šeimoje. Mūsų aplinkoje, tarp žmonių, nevartojančių alkoholio, nesu girdėjusi, kad būtų smurto.

Kas padėtų spręsti smurto, alkoholizmo bei kitas socialines problemas Lietuvoje? Kokie instituciniai sprendimai tam reikalingi?

Manau, kad esmė tikrose žiniose, kurios pasiekiamos visuomenei. Ar apsvaigęs žmogus galvoja, kaip galėčiau padaryti gerą darbą, teikti labdarą, padėti seneliams, gyvūnams? Dažniausiai būdamas tokios būklės pridaro klaidų, dėl kurių tenka ilgai gailėtis. Mums atrodo, kad apsvaigę užsimiršime, pabėgsime nuo problemų, nuo savęs paties, bet ar pabėgame? Problemos lieka, kaip buvę, ir kartais dar padidėja, sveikata suprastėja. Be to, visada iš tos apsvaigimo iliuzijos turime grįžti atgal. Juk nė vienas savo vaikui nelinkime, kad jis gertų, bet kaip jį išmokyti negerti, jei patys taip darome? Turime mokyti ne žodžiais, o veiksmais. Tai paveikiausia edukacija. Šeima yra svarbiausia mokykla. Čia, manau, turėtų būti mokoma žmogiškumo, supratimo apie jausmus, praktinių gyvenimo situacijų supratimo, moteriškumo, vyriškumo. Kaip vyrui išmokti būti vyru, jei šeimoje tik moterys? Tai labai sunku. Džiaugiuosi, kad tokių žinių daugėja, jos lengvai pasiekiamos. Rengiama daug paskaitų, yra knygų, stovyklų, kurios įveda į prasmingo gyvenimo kelią. Sąmoningumas pasiekiamas, jei tik tu nori. Kai pradedi keisti save, keičiasi pasaulis aplink. Mes auginame būsimą pasaulį, kuriame ateitį, augindami savo vaikus. Mano manymu, tai didžiausias indėlis. Tad nuo čia reikia pradėti. Neįsivaizduoju, kad vaikas, nematęs smurto, augęs darnoje, galėtų smurtauti. Mes nekuriame to, ko nesame matę.

Ar jums yra tekę susidurti su seksualiniu priekabiavimu?

Nėra likę tokių atsiminimų.

Kaip vertinate judėjimą #metoo, viešus pasisakymus apie seniau ar dabar vykusį seksualinį priekabiavimą? Kaip manote, tai gerai, ar įneša tik destrukciją? Ar reikia apie tai šnekėti?

Kodėl ne, jeigu tai daroma iš aukos poreikio. Niekas nevyksta veltui. Savaime tokie dalykai neatsiranda. Mes visi daug ką išgyvename, visi kažkuo tikime. Jeigu moterims reikia supratimo, išsikalbėjimo, paleidimo to, kas tūnojo paslėpta giliai viduje ir kas neleido atrasti atsakymų, – manau, tai reikalinga. Dabar moterys apskritai bijo kalbėti, nes socialiniuose tinkluose sukurtas įvaizdis, kad visi gyvena tik gerai. Susiduriame su tuo, kad į viešumą keliamos sukurtos iliuzijos ir slepiama, kas vyksta iš tikrųjų. Tai netikra. Yra daug gėrio, tačiau yra ir kita pusė, kurią norima nuslėpti. Manau, tik pripažinę tikrumą, galime pagerinti savo ir kitų gyvenimus. Gyvenimas – mokykla, ir nebūna taip, kad absoliučiai sekasi visose pamokose.

Kokių pokyčių nori moterys, kokių pokyčių norite jūs, kad visuomenė gerėtų?

Niekas nepasikeis, jei patys nepradėsime keistis. Dalijimasis meile gali pakeisti pasaulį. Su meile duodamas, susigrąžini ją šimteriopai. Viskas šitam pasaulyje sukuriama per meilę. Ji nėra tik jausmas. Sakyčiau, kad meilė yra veiksmažodis. Meilę gali parodyti darbais. Kiekvienam skirtingai ją rodai. Kiek aš kam nors gero dariau, niekada nesugrįžta blogiu. Tik reikia mokėti meilę atskirti ir ją priimti. Labai jaučiamas šio jausmo trūkumas. Mūsų kavinėje viskas dekoruota meilės simboliu – širdelėmis. Kai ateina žmonės kavos, mes iš putos nupaišome širdelę. Nemoku apsakyti, kokia būna klientų reakcija. Atrodo, tai toks paprastas dalykas, tokia maža smulkmena, bet juos taip nustebina ir pradžiugina. Ir man gera tai matyti. Norisi kurti meilės atmosferą šiame pasaulyje ir mes ją kuriam. Norime dalintis savo gausa, šypsenomis ir apkabinimais. Meilė nėra tik buvimas poroje, šeimoje. Meilė yra visur ir viskas, tik mes to nematome. Aš visiems jums linkiu Laimės.

Kalbėjosi Skaistė VASILIAUSKAITĖ-DANČENKOVIENĖ

Ingridos POCIŪTĖS nuotrauka

Ieškantiems darbo užsienyje Headex.eu siūlo puikias darbo vietas Vokietijoje, Olandijoje ir Norvegijoje – pasižiūrėkite į pasiūlymus.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Lina :
    2 metus bandau pastoti ir man reikia pagalbos! Buvau pas gydytojus, bet nieko. Gydytojai paaiškino, kad mes su vyru esame vaisingi ir nežinau, kur daugiau kreiptis. Vieno iš savo vizitų į ligoninę sutikau žmogų, su kuriuo kalbėjomės nuoširdžiai, ir ji paaiškino, kaip laukė 15 metų, kol sutiko daktarą Ilekhojie, kuris davė jai žolelių, dėl kurių ji pastojo praėjus vos mėnesiui. Ji pasakė tiek daug gerų dalykų apie daktarą Ilekhojie, ir aš turėjau tuo įsitikinti. Praėjo 4 mėnesiai nuo tada, kai gavau žolelių, ir mes jau nėščia. Dr. Ilekhojie dėka aš taip džiaugiuosi, kad netrukus būsiu mama. Jo kontaktinę pagalbą palieku visoms, kurios turi problemų dėl pastojimo. Pasitikėk manimi ir paprašyk jo pagalbos. WhatsApp +2348147400259
  • Biruta Markoli :
    Po 3 savaičių išsiskyrimo aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastarosiomis savaitėmis, ir paprašė grįžti namo. Džiaugiuosi, kad mano gyvenimo meilė sugrįžo ir reikalai gerėja. Pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie dėl bet kokios pagalbos. Jo whatsapp kontaktas: +2348147400259
  • Amburo Malik :
    Mano vyras ir aš amžinai liksime dėkingi daktarui Ilekhojie už jo dievišką įsikišimą į mūsų gyvenimą. Su žmona pabėgome iš Somalio. Atvykome į Kanadą, gyvenimas nebuvo lengvas ir mums reikėjo daugiau lėšų, kad galėtume apmokėti sąskaitas. Mano žmona atliko keletą tyrimų internete, norėdama padėti laimėti loteriją, ir gavo patikimų savo viršininko rekomendacijų susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris išduoda loterijos laimėjimų numerius atlikdamas sėkmės ritualą. Susisiekėme su daktaru Ilekhojie, kuris mus informavo apie procesą, kurį sutikome atlikti nedelsiant. Atlikę sėkmės ritualą, nusipirkome ligoninės tyrimų fondo namų loterijos bilietą ir žaidėme taip, kaip nurodė daktaras Ilekhojie su skaičiais, kuriuos atskleidė. Per 2 dienas laimėjome 3 kambarių butą ir 700 000 USD grynųjų pinigų. Mūsų gyvenimas pasikeitė per savaitę ir, kaip nurodė daktaras Ilekhojie, 30 % sumos buvo išsiųsta į bet kuriuos senų žmonių slaugos namus, kad būtų galima susimokėti už apleistųjų priežiūrą. Galite kreiptis į jį ir pamatyti, kas atsitiks. Skambinkite / rašykite +2348147400259
  • Angelika Povilas :
    Aš ir mano vyras pastaruosius 8 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Aš buvau vienas su savo vaikais per visas atostogas ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia mūsų. Dariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nepažangos. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, kai pamačiau tiek daug žmonių liudytų rezultatų. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis atliko susitaikymo ritualą, kuris išsprendė mūsų ir mano vyro problemas ir vėl kartu, ir vis dar stebiuosi, kai per 3 dienas gavau rezultatą, kaip jis žadėjo. Dabar naujus metus pradėjome kaip visa šeima ir esu dėkingas už jo pagalbą. susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes juo pasitiki ir patikimas. WhatsApp: +2348147400259
  • Fiora Decebal :
    Esu čia, kad paskleisčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo man išspręsti mano nevaisingumo problemą. Esu tokia laiminga, kad dabar esu mama, nes jau daugiau nei 4 metus bandžiau pastoti ir man reikėjo pagalbos. Aš ir mano vyras visada einame pasitikrinti medicininę apžiūrą ir gydytoja visada sako, kad mudviem viskas gerai ir aš neturiu kur daugiau padėti, ir visa viltis buvo beveik prarasta, kol vieną dieną aplankiau savo draugę ir jai pasakiau ką aš išgyvenau, ir ji supažindino mane su daktaru Ilekhojie, kuris jai padėjo, kai jai reikėjo pagalbos. Aš pasinaudojau proga su daktaru Ilekhojie, nes mano draugas man parodė daugybę įrodymų, kaip jis padėjo jai per daugelį metų. Aš susisiekiau su juo ir jis man atsiuntė žolelių, kurios parodė akimirksniu rezultatus. Praėjo beveik metai nuo tada, kai pirmą kartą pasikalbėjome, ir aš turiu parodyti berniukus dvynius. Džiaugiuosi, kad klausiau ir padariau viską, ką jis man pasakė, kas atnešė teigiamų rezultatų. Iš Dr Ilekhojie galite gauti žolelių nuo bet kokios ligos. Whatsapp +2348147400259
  • Petra Nika :
    Niekada nemaniau, kad vėl šypsosiuosi, kai vyras paliko mane su dviem vaikais daugiau nei metams. Visos pastangos jį sugrąžinti žlugo ir mums kilo problemų dėl ko nors susitarti. Bijojau, kad daugiau jo nebematysiu, kol internete nesutikau ponios Dora, kuri man papasakojo apie puikius daktaro Ilekhojie darbus, padėjusius daugeliui žmonių susidoroti su tokia pat problema kaip ir aš. Ji davė man savo kontaktą ir aš iš karto su juo pasikalbėjau. Daktaras Ilekhojie patikino, kad tai tik nutrūkęs mūsų ryšys, ir pažadėjo, kad susitaikius ryšys tarp manęs ir vyro bus sutvarkytas ir jis grįš pats. Kaip ir žadėjo, trečią dieną paskambino mano vyras ir paprašė grįžti namo. Aš vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug realus, ir aš džiaugiuosi, kad patikėjau daktaru Ilekhojie, kuris man padės. Palieku jo kontaktus čia visiems, kurie turi problemų santuokoje ar santykiuose. whatssap +2348147400259
  • Sofija Danute :
    Buvau išsiskyrusi 2 metus. Dėl to kentėjau vienatvę ir skausmus ir išmečiau daug pinigų ieškodamas pagalbos, nes buvo sunku gyventi be šeimos. Radau daktarą Ilekhojie per bendrą draugą ir užmezgiau su juo ryšį. Jis man parodė, kad kažkas ką tik pasiekė rezultatų, o mano draugė pasakė, kad jos pačios pasisekė. Aš juo visiškai pasitikiu, nes mano dvasia davė man ženklą, kad jis tikras. Jis paklausė manęs smulkmenų ir atliko ritualą, kad mus vėl sutaikytų. Jis liepė man palaukti, kol vyras grįš trečią dieną, ir atsitiko tiksliai taip, kaip jis pasakė. Jau praėjo 4 mėnesiai ir viskas vyksta geriau nei įsivaizdavau. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų pagalbą. Taip pat galite gauti pagalbos iš dr Ilekhojie jo tiesioginiu WhatsApp/Viber +2348147400259
  • Endiana Romeu :
    Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Mes gyvenome kartu 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Ilekhojie, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir atliko susitaikymo ritualą mūsų vardu, rezultatas pasireiškė ir jis grįžo pas mane, ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai vertinu daktarą Ilekhojie už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems visame pasaulyje. Čia palieku jo WhatsApp/Telegram +2348147400259
  • Dora Josip :
    Mano vyras paliko mane ir mano vaikus dėl kitos vyresnės moters. Man nebuvo taip lengva.. Aš taip myliu savo vyrą ir nepraradau vilties. Visur ieškojau pagalbos, kol pamačiau tiek daug liudijimų, kaip daktaras Ilekhojie padėjo tiek daug žmonių, ir nusprendžiau jį išbandyti... Susisiekiau su juo ir paaiškinau. Jis man pasakė, kad nesijaudinčiau, kad jis padės man susitaikyti su Aleksu ir jis grįš namo. Jis atliko ritualą, kad mus sujungtų, ir po 2 dienų Aleksas, kuris atsisakė priimti mano skambutį, pradėjo nuolat skambinti ir maldavo grįžti namo. Praėjo 3 mėnesiai ir viskas gerėja ir geriau, kaip ir žadėjo Ilekhojie. Jis yra sąžiningiausias pagalbininkas, kokį tik esu sutikęs. Galite kreiptis į jį ir įsitikinti patys. WHATSAPP / SKAMBINTI telefonu +2348147400259 arba el. paštu gethelp05 @ gmail com
  • Alina Ressler :
    Kartais aš šokiruoju, kai gydytojai sako, kad kai kurių ligų neišgydoma, ir jie tiki, kad mes turėtume mirti nuo jo Afriką, kad aplankyčiau šį žolininką daktarą Ilekhojie, kuris davė patobulintą augalinį vaistą, kuris mane visiškai išgydo nuo ŽIV be jokio šalutinio poveikio. Manome, kad jo negalima išgydyti, nes mūsų gydytojai mums pasakė, kad gydymo nėra. Akivaizdu, kad kai kurie pacientai, sergantys pūsleline, fibroze, vėluojančiais susirgti, yra pavergiami antivirusiniams ir kitiems papildomiems ortodoksiniams vaistams, kad tik padėtų slopinti virusą, o ne jį išgydytų, nes gydytojai privertė mus patikėti, kad jo negalima išgydyti ir aš galiu. drąsiai pasakykite, kad tai melas, nes yra vaistas, o daktaras Ilekhojie gali padėti išgydyti… WhatsApp +2348147400259
  • Pamela Hugo :
    Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kas sukėlė muštynes, jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir akimirksniu susirgau, kai ieškojau atsitiktinių istorijų internete, pamačiau liudijimą žmogaus, kuris turėjo panašią atvejį kaip ir mano, ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip galima susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. skambinkite / Whatsapp +2348147400259
  • Benjamin Claude :
    Esu čia, kad visus apšviesčiau apie gerus daktaro Ilekhojie darbus. Aš ir mano buvusi žmona jau 2 metus turėjome problemų ir bandėme konsultuotis ir kalbėtis su savo tėvais, bet niekas nepadėjo. Mes kovojame dėl visko ir išsiskyrimas buvo neišvengiamas, kol nepamačiau daktaro Ilekhojie apžvalgos. Susisiekiau su juo ir informavau apie savo būklę. Jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kuris užtikrins, kad tarp manęs ir žmonos atkurtas ryšys. Jau praėjo savaitė, kai kreipiausi į jo pagalbą, o mano ir žmonos reikalai pradeda gerėti. Vėl pradėjome gyventi tame pačiame miegamajame ir abu informavome savo advokatus, kad atidėtų skyrybų planus. Dabar esu toks laimingas, kad vėl galiu džiaugtis savo žmona. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. WhatsApp/Telegram +2348147400259
  • Ieva Romajas :
    Tai nuostabu! Pagaliau mano vyras grįžta pas mane su tokia meile ir pagarba, nei aš kada nors tikėjausi. Padedamas daktaro Ilekhojie ir jo protėvių susitaikymo ritualo, mano vyras grįžo po tiek mėnesių prašymo skirtis. Iš pradžių, kai mano draugas liepė man kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, maniau, kad viskas gerai nesibaigs, nes niekada netikėjau, kad jis gali padėti, kai prarado pinigus dėl ankstesnių. Jis man aiškiai paaiškino, taip pat užtikrino, kad viskas būtų atlikta taikiai ir skubiai. Praėjus lygiai 3 dienoms po susitaikymo ritualo, mano vyras, kuris mėnesius neatsiliepia į mano telefono skambučius, atėjo į namus ir paprašė atšaukti skyrybų planus ir vėl būti laiminga šeima. Jau praėjo 2 mėnesiai ir viskas gerėja su diena. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų pagalbą. Su juo taip pat galite gauti pagalbos. Telefono numeris / Whatsapp +2348147400259
  • Gelyna Jurgis :
    Esu labai dėkingas daktarui Ilekhojie, kuris sugrąžino mano vyrą, kuris mane paliko dėl kitos moters. Tą akimirką vyras mane paliko, aš praradau viską ir ištisas savaites neišėjau į lauką, nes mes kartu jau daugiau nei 20 metų. Viskas apsivertė, kai draugas man suteikė daktaro Ilekhojie WhatsApp kontaktą. Aš jam parašiau žinutę ir papasakojau apie skausmą, kurį išgyvenu, o jis man pasakė, kad padės mums susitaikyti. Jis man pasakė, ką pateikti, ir buvo labai sąžiningas ir teisingas. Per 3 dienas mano vyras, kuris savaitei išėjo iš namų, paskambino paklausti apie mano gerovę ir pradėjo atsiprašinėti. Dėkojame dr. Ilekhojie, kuris leido tai padaryti. Kreipkitės į jį pagalbos. Whatsapp +2348147400259
  • Karena Pelosi :
    Viskas klostosi ne tik tol, kol nepadarysite teisingo pasirinkimo savo gyvenime. Savo gyvenime aš pasirinkau teisingai, kai susisiekiau su daktaru Ilekhojie, žmogumi, kuris specializuojasi nutrūkusių santykių ir santuokų atstatyme. Esu iš Albany Niujorko, JAV ir šiame tinklaraštyje noriu padėkoti dr. Ilekhojie už gerai atliktą darbą. Jis įsitikino, kad mano vyras po kelių mėnesių nutraukė skyrybų planus ir paprašė susitikti su tarybos nariu ir išspręsti nesutarimus. Šiandien nebūčiau turėjusi savo šeimos be dr. Ilekhojie pagalbos, todėl palieku jo el. pašto adresą gethelp05 @ gmail com, kad atkurčiau jūsų iširusią santuoką ar santykius, taip pat galite jam paskambinti arba Whatsapp telefonu +2348147400259
  • Melanie Serge :
    Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kad padėtų man atkurti santuoką. Po 2 metų skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir, nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras, mano vyras, nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais metais, ir paprašė grįžti namo. Daktaras Ilekhojie taip pat davė man vaisingumo vaistažolių, o dabar mano santuoka grįžo ir aš patvirtinau, kad esu nėščia jau 18 savaičių. WhatsApp“ kontaktiniu numeriu: +2348147400259
  • Marcus Lorenzo :
    Mano žmona paliko mane dėl kito vyro po 3 santuokos metų. Bandžiau su ja susitaikyti visomis priemonėmis, bet ji niekada nesutiko grįžti namo sakydama, kad jai nuobodu santuoka. Ieškojau būdų, kaip ją susigrąžinti, kai sutikau liudijimą apie seną vyrą, vardu daktaras Ilekhojie, ir apie tai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių. Susisiekiau su juo ir papasakojau visas savo problemas. Aš niekada netikiu dvasiniu darbu, bet mylėjau savo žmoną ir desperatiškai nenorėjau sugriauti savo mielos šeimos. Jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir per 3 dienas mano žmona paprašė grįžti namo pas mane ir vaikus. Dabar praėjo 4 mėnesiai ir viskas gerėja. Jei išgyvenate santuokos / santykių sunkumus ir norite greito sprendimo, pasikalbėkite su dr. Ilekhojie. WhatsApp“ jam paskambinti +2348147400259
  • martinmarisa :
    ''Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras internetinis burtų ratas, kuris yra galingas ir tikras. Jo vardas yra Dr ozalogbo. Jis neseniai padėjo man atkurti santykius su vyru, kuris mane paliko. Kai susisiekiau su daktaru ozalogbo, jis pareiškė meilės burtažodis man, o vyras, kuris pasakė, kad neturi nieko bendra su manimi, vėl man paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių atkurti nutrūkusius santykius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikia pagalbos, Dr ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokią pagalbą, pavyzdžiui, visų rūšių ligų gydymą, teismo bylas, nėštumo burtus, dvasinę apsaugą ir daug daugiau. Galite susisiekti su juo arba pridėti jį prie whatsapp jo telefono numeriu +2348162562991...
  • Ana Halovic :
    Aš pasvėriau savo galimybes atlikti operaciją; bet po susitikimo su 65 metų moterimi mūsų vietinėje ligoninėje, kuri man pranešė, kad jai bus atlikta gimdos pašalinimo operacija – pagalvojau, kad gali būti nenaudinga patarti moterims nekreipti dėmesio į operaciją po menopauzės su mintimi, kad miomos sumažės. Yra mano kaimynė, kuri davė man kontaktą su daktaru Ilekhojie, kuris atsiuntė jai keletą žolelių, ir dabar ji yra visiškai laisva, aš taip pat vartoju tas pačias žoleles ir jos greitai gerėja. Jei esate tokios pat būklės, paskambinkite jam tiesiogine linija 2348147400259
  • Motina Nojus :
    Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas gethelp05 @ gmail com Whatsapp: +2348147400259
  • irena buteniene :
    AČIŪ DR. OZALOGBO UŽ ATSTATYMĄ MANO SANDŪKĄ SU JO MEILĖS RAKEBA... Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. Jau praėjo daugiau nei mėnuo ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Košmaras, trukęs beveik 2 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes vėl įsimylėjome! Abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, kiek jaučiuosi dabar. Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog dingo. Ačiū ozalogbo, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane! Mes vėl laimingai gyvename kartu kaip viena laiminga šeima, susisiekite su juo el. paštu: [ozalogboshrine@gmail. com] ir WhatsApp: +2348162562991
  • Saida Vilma :
    Mano mielas vyras paliko mane dėl kitos moters ir aš likau nežinioje. Tai įvyko taip greitai ir per kelias dienas mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Jis tiesiog išmetė mane po 3 metų be žodžių. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie jo el. paštu ir jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kad padėtų mums vėl susiburti. Praėjus mažiau nei 48 valandoms po ritualo, mano vyras vėl pradėjo mane išbandyti ir pasijuto siaubingai dėl to, ką ką tik išgyveno. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mūsų santuoka dabar tvirta ir stabili. Ačiū, daktare, už susitaikymo ritualą, kurį atlikote dėl manęs. Tu esi Dievas, siųstas atkurti iširusią santuoką. Nuoširdžiai rekomenduoju daktarą Ilekhojie visiems, turintiems iširusios santuokos ar santykių problemų. Jo el. paštas: gethelp05 @ gmail com
  • Galeti Tomas :
    Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už tai, kad jis sutvarkė mano iširusią santuoką, kai vyras paliko mane dėl savo meilužės. Niekada netikėjau burtais, kol draugas manęs su juo nesupažindino. Iš pradžių į jį žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie netikrus žmones, kurie apsimetinėja, bet abejones palikau už nugaros, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą. Jis man gerai paaiškino ir pažadėjo, kad po jo susitaikymo ritualo mano vyras pats grįš namo. Prireikė vos trijų dienų, kol grįžo mano vyras. Po daugybės muštynių ir grasinimų skyrybomis vėl laimingai gyvenu su savo vyru. Ačiū, daktare Ilekhojie. Jo tiesioginis telefonas arba Whatsapp: +2348147400259
  • Jessica Butler :
    Aš vėl jaučiuosi tokia palaiminta savo santuokoje, kai daktaras Ige Ajayi sugrąžino mano vyrą, kuris išsiskyrė su manimi gerus 3 mėnesius. Esu Jessica Butler iš JAV. Nors turiu burną visame kūne, neužteks padėkoti daktarui Ige Ajayi už jo pagalbą mano gyvenime. Mano vyras išsiskyrė su manimi 3 mėnesius ir kenčia skausmus ir kančias be jo. Taigi, visur ieškojau pagalbos, bet nieko nepavyko, kol turėjau omenyje daktarą Ige Ajayi, su kuriuo susisiekiau internete. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras su manimi susisieks per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš juo tikėjau ir jis paruošė man burtą, o mano vyras man paskambino tiksliai tada, kai pasakė daktaras Ige Ajayi. Jis maldavo ir pasakė, kad jam manęs reikia atgal, ir dabar mes vėl gyvename laimingai pastaruosius 9 mėnesius. Kiekvienas, skaitantis mano straipsnį, kuriam reikia pagalbos, turėtų susisiekti su juo... El. paštas: {drigeajayi@gmail.com}/WhatsApp +2348130035939.
  • Metje Dehaan :
    Tiesiog būk laimingas! Mylėk ir būk mylimas! Būk pati geriausia savo versija tau!!! . Tiesiog norėjau pasidalinti sėkmės istorija! Ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą padedama DR Ilekhojie .. Nuo susitaikymo burtažodžio mano vyras grįžo ir yra man ištikimas bei artimesnis nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su juo ir atkurti savo santykius WhatsApp: +2348147400259
  • Hilda rosales :
    Mano vaikinas pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina, kad išsiskirs, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol vienas senas mano draugas nepasakė. Aš apie burtininką internete Dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms susidoroti su santykių ir santuokos problemomis meilės ir susitaikymo burtais, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisieksiu su juo, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš padariau, jis padėjo man išlieti susitaikymo burtą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti. Dabar jis nustojo bendrauti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktai Whatsapp arba skambinkite +2348147400259
  • Anna Collin :
    Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko anksti šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi balandžio mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas yra čia, šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Paprašykite jo pagalbos. Whatsapp: +2348147400259
  • Janet Roger :
    Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis užmezgė romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris buvo kitoks nei vyras, kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo išspręsti mano ir vyro problemas. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris vėl suvienijo mus ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, panašių į mano, atsiųskite Dr Ilekhojie el. paštu: gethelp05 @ gmail com) arba susisiekite su juo Whatsapp +2348147400259
  • Claire Emerick :
    Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete, tada pamačiau tiek daug žmonių, komentuojančių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, per vieną iš komentarų susisiekiau su juo ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, o jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip tai padarys. padėk man per tris dienas su juo susitaikyti. Praėjo lygiai mėnuo, kai susisiekiau su juo ir viskas buvo tobula, ir aš turėjau paskelbti šią žinutę, nes jis nusipelno visų gerų žodžių už man pagalbą. Sąžiningai palieku čia jo kontaktą susisiekite su juo per Whatsapp +2348147400259
  • Aurelia Daiva :
    Radau dieviškąjį pagalbininką, kuris yra labai tikras, sąžiningas ir daro tai, ką sako darys, prireikė kelių dienų, kol mano burtai išaiškėjo, o rezultatai nuostabūs... telaimina jus ir, kad Dievas jus saugo ir gerai . Su daktaro Ilekhojie pagalba susigrąžinau savo buvusįjį. Visą gyvenimą nesu matęs kažko panašaus, jaučiuosi labai laimingas ir patenkintas, priėmiau teisingą sprendimą. Tai taip tikra ir galinga!! Whatsapp jam tiesiogiai +2348147400259). Jei nori besąlyginės meilės, turi visiškai save atiduoti. Meilė yra įsipareigojimas, o ne jausmas. Žinokite skirtumą. Santykiams reikia rimto įsipareigojimo, kurio dauguma neturi. Santuoka yra dar sunkesnė ir dauguma jų nesugeba susidoroti su įsipareigojimais būti ištikimam, ištikimam, atsidavusiam savo sutuoktiniui ir gyvenimui kartu, nes tai yra jūsų prioritetas ir niekas kitas nesvarbu. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir jis išspręs visas jūsų santuokos ar santykių problemas
  • Motina Nojus :
    Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: gethelp05 @ gmail com) Whatsapp/Viber: +2348147400259
  • Marta Gabriel :
    Visų pirma dėkoju daktarui Ige Ajayi, kad per 48 valandas sugrąžino mano meilužį pas mane. Neturiu ką pasakyti, kaip tik padėkoti ir pranešti, kad esu laiminga. Mano meilužis su manimi elgiasi geriau ir didžiąją laiko dalį praleidžia su manimi, sakydamas, kaip mane myli nei bet kada anksčiau. kilus problemoms su mylimuoju susisiekite su daktaru Ige Ajayi. paštu: (drigeajayi@gmail.com) arba WhatsApp +2348130035939, nes jis yra visų santykių problemų sprendimas.
  • Pamela Hugo :
    Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkieno liudijimą ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje, kaip ir aš, susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. Telegram / Whatsapp +2348147400259
  • Inga Eugenus :
    Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti. WhatsApp: +2348147400259
  • Imelda Diamante :
    Kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259
  • Wendy Jones :
    Šiandien jaučiuosi toks laimingas dėl pagalbos, kurią man suteikė daktaras Ozalogbo, kad sugrąžinau savo vyrą savo burtais. Esu ištekėjusi 3 metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete aptikau daktaro Ozalogbo elektroninį laišką, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau su juo susisiekti, paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi pagalbos, bet mano didžiausiai nuostabai jis man pasakė, kad padės mano atvejis, nes nėra problemos be sprendimo. Čia aš švenčiu, nes mano Vyras grįžo namo ir labai džiaugiuosi savo santuoka, kokia puiki šventė. Aš ir toliau liudysiu internete, nes daktaras Ozalogbo yra tikras burtininkas. Kodėl nesusisiekus su daktaru Ozalogbo dabar, jei susiduriate su kokiais nors iššūkiais santykių gyvenime. arba whats-app adresu +2348162562991
  • elinagilbert :
    ''Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras internetinis burtų ratas, kuris yra galingas ir tikras. Jo vardas yra Dr ozalogbo. Jis neseniai padėjo man atkurti santykius su vyru, kuris mane paliko. Kai susisiekiau su daktaru ozalogbo, jis pareiškė meilės burtažodis man, o vyras, kuris pasakė, kad neturi nieko bendra su manimi, vėl man paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių atkurti nutrūkusius santykius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikia pagalbos, Dr ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokią pagalbą, pavyzdžiui, visų rūšių ligų gydymą, teismo bylas, nėštumo burtus, dvasinę apsaugą ir daug daugiau. Galite susisiekti su juo arba pridėti jį prie whatsapp jo telefono numeriu [+2348162562991],,,,,
  • martinmarisa :
    Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras internetinis burtų ratas, kuris yra galingas ir tikras. Jo vardas yra Dr ozalogbo. Jis neseniai padėjo man atkurti santykius su vyru, kuris mane paliko. Kai susisiekiau su daktaru ozalogbo, jis pareiškė meilės burtažodis man, o vyras, kuris pasakė, kad neturi nieko bendra su manimi, vėl man paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių atkurti nutrūkusius santykius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikia pagalbos, Dr ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokią pagalbą, pavyzdžiui, visų rūšių ligų gydymą, teismo bylas, nėštumo burtus, dvasinę apsaugą ir daug daugiau. Galite susisiekti su juo arba pridėti jį prie whatsapp jo telefono numeriu [+2348162562991]
  • Imelda Diamante :
    Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259
  • Angelina Brooks :
    Susitaikymo puslapyje pamačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus daktaro Ilechodžio darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / viber: +2348147400259
  • Inga Eugenus :
    Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti. WhatsApp: +2348147400259
  • Iveta Meja :
    Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 8 mėnesius po to, kai Shawn išsiskyrė su manimi, bet kai pamačiau žmonių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, man buvo labai malonu paprašyti jo pagalbos. Jis paaiškino viską, ko reikia norint atlikti susitaikymo burtą, ir aš juo pasitikėjau visa širdimi. Lygiai per 3 dienas mano vaikinas, kuris vaikino mane kelis mėnesius, skambino man 15 kartų vietoje. Buvau šokas, nes jis buvo tas, kuris mane užblokavo ir persikėlė į kitą vietą. Dabar esame laimingi kartu ir laukiame pirmagimio kartu. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą ir taip pat įspėti visuomenę apie šį puikų žmogų. Kreipkitės į jį asmeniškai, jei jums reikia jo pagalbos. Skambinkite / Whatsapp +2348147400259
  • Loana Alin :
    Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką Whatsapp (+2348147400259)
  • Motina Nojus :
    Mano vardas Motina Nojus, gyvenu ir dirbu čia, UK. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia palieku jo kontaktą visiems, kuriems reikia pagalbos Whatsapp/Viber: (+2348147400259)
  • Aurelia Daiva :
    Radau dievišką padėjėją, kuris yra labai tikras, sąžiningas ir daro tai, ką sako. Net jei praėjo kelios dienos, kol mano burtai išaiškės, o rezultatai nuostabūs… laimina jus ir, kad Dievas jus saugotų ir sveiktų. Su daktaro Ilekhojie pagalba susigrąžinau savo buvusįjį. Visą gyvenimą nesu matęs nieko panašaus, jaučiuosi labai laimingas ir patenkintas, priėmiau teisingą sprendimą. Tai taip tikra ir galinga!! Whatsapp jam tiesiogiai (+2348147400259). Jei nori besąlyginės meilės, turi visiškai save atiduoti. Meilė yra įsipareigojimas, o ne jausmas. Žinokite skirtumą. Santykiams reikia rimto įsipareigojimo, kurio dauguma neturi. Santuoka yra dar sunkesnė ir dauguma jų nesugeba susidoroti su įsipareigojimais būti ištikimam, ištikimam, atsidavusiam savo sutuoktiniui ir gyvenimui kartu, nes tai yra jūsų prioritetas ir niekas kitas nesvarbu. Susisiekite su daktaru Ilekhojie ir jis išspręs visas jūsų santuokos problemas
  • Tamara Elijas :
    Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas TAMARA ELIJAS, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdžiau puikios dr. Ige Ajayi. Tas žmogus puikus, su juo galite susisiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra ( +2348130035939 ) Dabar rimtiems žmonėms, susidūrusiems su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas