Kriminalai, Naujausi

Šventupėje – tragiškai pasibaigęs gaisras

Kovo 1-osios naktį Vidiškių seniūnijos Šventupės kaime kilusio gaisro metu, kaip įtariama, bandydami gelbėtis nukentėjo du žmonės. Moters (g. 1972 m.) gyvybės medikams išgelbėti nepavyko, apdegęs vyras (g. 1966 m.) buvo gydomas ligoninėje. Tai pirmosios šiais metais gaisrų aukos rajone. 2017-iais Ukmergės rajone gaisruose žuvusių ir sužalotų žmonių nebuvo.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešimą apie Šventupės gyvenvietės Darbo gatvėje esančio keturių aukštų daugiabučio namo viršutiniame aukšte kilusį gaisrą gavo likus kelioms minutėms iki vidurnakčio. Atvykus gelbėtojams dviejų kambarių butas degė atvira liepsna, laiptinė skendėjo dūmuose. Buto savininkė ir čia gyvenęs vyras, greičiausiai bandydami gelbėtis, iš savo balkono ropštėsi į kaimyninį. Perlipti į šiuo metu negyvenamo buto balkoną pavyko tik vyriškiui. Jį iš ketvirto aukšto, panaudodami automobilinį keltuvą, nukėlė ugniagesiai. Jis buvo sąmoningas, jam įtarti nudegimai ir apsinuodijimas dūmais. Prie namo, po degančio buto balkonu, aptikta be sąmonės gulinti moteris. Abu nukentėjusieji išvežti į Ukmergės ligoninę. Moters gyvybės išgelbėti nepavyko, ji mirė. Vyras buvo paguldytas į traumatologijos skyrių. Ketvirtadienį šventupietis išleistas į namus.

Bute išdegė vienas kambarys ir koridorius. Kitos patalpos bei jose buvę baldai ir namų apyvokos daiktai apdegė ir aprūko. Gaisro aplinkybes tiria Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Penktadienį jie dar negalėjo pasakyti, kodėl užsidegė butas. Taip pat informavo, kad policijoje bus pradėtas ikiteisminis tyrimas moters mirties priežasčiai nustatyti.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas