Genovaitės KAZIELIENĖS nuotr.

Aktualijos

Pašilėje – kaip Indijoje?

Rajono Tarybos posėdžio metu Piliečių tribūnoje Pašilės seniūnaitis Eduardas Zeziulevičius kėlė problemas dėl šios gyvenvietės kelių būklės. Jis sakė, kad Pašilėje yra du mikrorajonai – Pramonės ir Pašilės. Pirmojo gatvės lyg ir normalios, o Pašilės – bene 30 metų neremontuotos.

Anot seniūnaičio, pagal sudarytą miesto tvarkymo pirmumo sąrašą, Pašilės gatvė yra aštunta. Tačiau, jo nuomone, ji turėtų būti remontuojama pirmiausia. Ir išvardijo priežastis, kodėl tai reikėtų daryti.

E. Zeziulevičius teigė, kad Pašilėje įsikūrusios penkios didelės užsieniečių įmonės ir dar kelios mažesnės, pagrindine šios gyvenvietės gatve iš viso rajono vežamos žaliosios atliekos, taip pat išgabenamas dumblas, iš Kopūstėlių – žvyras. Seniūnaitis minėjo, kad čia yra trejos kapinės – jose palaidoti nužudyti žydai genocido metu, žuvusieji Antrajame pasauliniame kare bei civilių amžinojo poilsio vieta.

Pašiliškis išsakė nuomonę, kad atvykstantieji investuotojai, pamatę, kad Pašilės mikrorajonas – kaip ubagų kvartalas, primena Indiją, gali pasvarstyti, ar verta mokėti didelius atlyginimus jų įmonių darbuotojams.

Baigęs pasisakymą jis pateikė italų bendrovės „Paina ir Co“ bei UAB „Urgė“ prašymus dėl gatvės remonto pirmenybės.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergiškis :
    Tikra tiesa parašyta, nes iš Pašilės miesto valdžia tik ima, bet nieko neduoda. Pašilėje 5 gamyklos moka mokesčius į miesto biudžetą, o Pašilė grąžos negauna jokios. Viso miesto žalias atliekas veža tonomis, o pagrindinės gatvės neremontuoja virš 30 metų (tik palopo gabalais). Taikliai pastebėta, kad Pašilė kaip Indija, todėl Vilniaus apskrityje Ukmergėje ir yra pačios mažiausios algos žmonėms, nes jeigu vietinė valdžia žmonių nelaiko žmonėmis, tai kaip užsieniečiai laikys žmonėmis - vergais laiko ir tiek.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas