Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Nuomonių telefonas

Turi pirkti griuveną

Praėjusio šeštadienio numeryje paviešinus informaciją apie Savivaldybės tarybos sprendimą pirkti garažą, esantį Vasario 16-osios g. 20, sulaukėme tuo pasipiktinusių ukmergiškių skambučių. Jie norėjo sužinoti, kam priklauso šis pastatas, kodėl jo savininkas atsisako pats jį prižiūrėti, remontuoti ar nugriauti. Ar buvo į jį kreiptasi, ar jis baustas už pastato nepriežiūrą? Taip pat teirautasi, kodėl savivaldybė, žinodama, jog vyks šios gatvės rekonstrukcija, iš anksto nepasirūpino, kad pastatas laiku būtų sutvarkytas arba nugriautas. Be kita ko, skaitytojai norėjo sužinoti ne tik garažo savininko pavardę, bet ir kiek jam ruošiamasi sumokėti, kiek atsieis pastato nugriovimas?

Pateiktus klausimus pakomentavo rajono savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas: „Savivaldybė vykdo A. Smetonos (nuo Deltuvos g. iki Vasario 16-osios g.) ir Vasario 16-osios (nuo A. Smetonos g. iki Gedimino g.) gatvių ir prie jų esančių viešųjų erdvių Ukmergėje rekonstravimo projektą. Statinys, apie kurį kalba skaitytojai, susideda iš trijų dalių, iš kurių dvi nuosavybės teise priklauso savivaldybei. Garažą ir sandėlį patikėjimo teise valdo Ukmergės sporto centras, kitą garažą – Ukmergės kultūros centras, o dar vienas garažas nuo 2003 metų priklauso privačiam asmeniui.

Kadangi šie statiniai yra avarinės būklės, stovi ant praėjimo ir trukdo įgyvendinti projektą, jie bus nugriauti projekto lėšomis. Atnaujinus minėtą gatvės atkarpą bus suformuotos erdvės, atstatyta vertingoji gatvės savybė.“

Palikite komentarą apie straipsnį

  • x :
    KGB vel issisukineja nuo tiesaus atsakymo. As ruriu tik viena klausima - ar sitas pirkimas nebus analogiskas pries tai buvusiems (vaiku globos namai Bugeniu g., Zirnajos pakrante), kai perkama is anksto susitarus, is savu, uz zenkliai didesne nei rinkos kaina?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas