Remonto darbus ketinama užbaigti iki rugsėjo 1-osios.

Nuomonių telefonas

Po renovacijos – daugiau kabinetų ir klasių

Daugelis ukmergiškių pastebėjo, kad remontuojamas pastatas, esantis Klaipėdos g. 17, kur įsikūręs Meno mokyklos Dailės skyrius. „Teritorija aptverta, ant stogo keliamos statybinės medžiagos. Tačiau prieš kelerius metus juk jau buvo perdengtas bei remontuotas šio pastato stogas? O gal numatyti ir kiti darbai?“ – teiravosi elektroninį laišką redakcijai atsiuntęs laikraščio skaitytojas. Jis taip pat norėjo sužinoti, kam priklauso šis pastatas, kas vykdo remonto darbus, kiek jie kainuos. Taip pat skaitytoją domino, kas po remonto čia įsikurs, nes iki šiol, jo žiniomis, nemažai patalpų buvo laisvų.

Pastato remonto darbus vykdančios UAB „Ukmergės butų ūkis“ Pastatų administravimo skyriaus vadovas Andrius Kalesnikas paaiškino, kad rajono Savivaldybės taryba praėjusių metų gegužės mėnesį pritarė savivaldybei priklausančio pastato, esančio Klaipėdos g. 17, atnaujinimui (modernizavimui).

„Anksčiau jame buvo suremontuota tik dalis patalpų, o kita dalis niekada netvarkyta. Neremontuotoje dalyje nekeistos inžinerinės sistemos, pastatas neapšiltintas, darbo sąlygos neatitinka higienos normų. Čia yra įsikūręs Meno mokyklos Dailės skyrius ir dalis Ukmergės švietimo pagalbos tarnybos. Atnaujinus pastatą bus įrengti minėtos tarnybos darbuotojų kabinetai, konferencijų salė, o Dailės skyriuje atsiras šokių salė ir fotografijos klasės.

Atnaujinus pastatą ir įdiegus šilumą taupančias priemones, padidės pastato patrauklumas, pailgės jo saugaus ir efektyvaus naudojimo laikas, pagerės patalpų mikroklimatas, darbo ir įstaigas lankančių vaikų ugdymo sąlygos, sumažės eksploatacinės išlaidos.

Šiuo metu vykdomi paruošiamieji darbai, visus pastato atnaujinimo (modernizavimo) darbus planuojama užbaigti iki 2018 m. rugsėjo 1 d.“ – informavo A. Kalesnikas.

Planuojamame šių metų rajono biudžete pastato Klaipėdos g. 17 remontui numatyta skirti per 208 tūks. eurų.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Kasparas :
    O kas renovuos ir kur pirksite medžiagas? Norėtųsi, kad mokykla būtų šilta, ne kaip prieš tai.. Domėjausi šiek tiek apie savo stogo keitimą namo, tai stogulinija.lt pasirodė neblogai.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas