V. Markauskienė (ketvirta iš kairės) susitikime su šalies prezidente.

Aktualijos

Prezidentūroje padėkota už dar vienas sėkmingas „Knygų Kalėdas“

Baigėsi septintą kartą vykusi Lietuvos Respublikos prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“, per kurią šalies bibliotekoms padovanota daugiau nei 55 tūkst. naujų knygų. Šiais metais „Knygų Kalėdos“ kvietė ne tik dovanoti, bet ir patiems ateiti į artimiausią biblioteką – tą, kurią vadiname savo biblioteka.

Sausio 18-ąją prezidentė susitiko su aktyviausiais ir daugiausiai knygų surinkusiais mokyklų ir viešųjų bibliotekų atstovais, akcijos partneriais bei bičiuliais ir padėkojo už dar vienas sėkmingas „Knygų Kalėdas“. Susitikimas Prezidentūroje vyko jaukioje aplinkoje prie puodelio kavos. Tarp pakviestųjų buvo ir viena iš pagrindinių šios akcijos organizatorių Ukmergėje – Dukstynos pagrindinės mokyklos bibliotekininkė Violeta Markauskienė.

„Prezidentei buvo įdomu viskas: kaip vyksta „Knygų Kalėdų“ akcija mokyklose, kas daugiausiai dovanoja knygas. Kai papasakojau apie „Knygų Kalėdas“ Ukmergėje, prezidentė ir visi renginio dalyviai kartu pasidžiaugė, kad mūsų mieste šioje akcijoje aktyviai dalyvavo ne tik mokiniai bei jų tėveliai, bet ir Ukmergės rajono savivaldybės tarybos nariai, administracijos darbuotojai“, – sakė V. Markauskienė.

www.ukmerge.lt

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas