Loterijos laimėtojai (iš kairės) J. Stancikas, K. Gleiznys, A. Pauliukonis, D. Pauliukonienė redakcijoje.

Aktualijos, Naujausi

Laimėtojams įteikti prizai

Kaip ir kiekvienais metais laikraščio skaitytojams, prenumeravusiems „Gimtąją žemę“ 2018-iesiems – visiems ar pusei metų, surengta loterija, kurios metu jie galėjo laimėti dovanų kuponus ir laikraščio prenumeratą pusei metų. Loterijoje dalyvavo 185 mūsų skaitytojai. Laimėtojai buvo pakviesti į redakciją atsiimti prizų.

Pirmadienį 50 eurų vertės dovanų kuponas įteiktas laumėniškiui Alfonsui Pauliukoniui, kuris į redakciją atvyko su žmona Danute.

30 eurų atiteko vidiškiečiui Henrikui Kikučiui, 20 eurų – ukmergiškiui Kaziui Gleizniui. „Gimtosios žemės“ laikraščio pusmečio prenumeratas laimėjo ukmergiškės Zita Nazimovienė, Anelė Diržienė ir rečioniškis Jonas Stancikas.

Redakcijoje viešėjo ne visi laimėtojai, kai kuriuos prizus atsiėmė jų artimieji.

Susitikimo metu prie kavos puodelio žurnalistai su skaitytojais kalbėjosi apie redakciją, laikraščio leidimo ypatybes, spaudos vaidmenį šiame laikmetyje. Išklausyta ir svečių nuomonė. Redakcijos darbuotojams rūpėjo išgirsti, kokios temos labiausiai skaitomos, ko laikraščio puslapiuose pasigendama.

Prenumeratoriai pasakojo, kad jie daugelį metų nesiskiria su rajono spauda. Kai kurie teigė, jog laikraštį prenumeravo dar tada, kai jis vadinosi „Tarybinis kelias“.

Anot mūsų laikraščio skaitytojų, jie „Gimtojoje žemėje“ sužino visas rajono naujienas, randa kitos naudingos informacijos, tad ir ateityje skaitys laikraštį.

REDAKCIJA

Nijolės STUNDŽIENĖS nuotr.

 

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Kolūkis :
    Tarybinis kelias.....daugiau nieko nereikia rasyt apie prenumeratorių amžių ;))

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas