Senjorai bendravo su I. Dutkiene.

Aktualijos

Svečiuose – „Bočių“ atstovai

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

 Kaip apsaugoti savo turtą, kaip elgtis paskambinus sukčiams?.. Tokios ir kitokios gyventojams aktualios temos aptartos rugpjūčio 16-ąją rajono Policijos komisariate vykusio pareigūnų ir Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos atstovų susitikime.

Aktyvius senjorus rajono Policijos komisariate pasitiko bendruomenės pareigūnė Ingrida Dutkienė. Ji pristatė komisariato struktūrą, papasakojo apie bendradarbiavimą su kitomis visuomeninėmis organizacijomis, kalbėjo apie nūdienos aktualijas. Pareigūnė papasakojo apie saugios kaimynystės grupes ir jų veiklą.

Taip pat susitikimo metu kalbėta apie vagystes. I. Dutkienė patarė nepalikti kiemuose be priežiūros brangių daiktų (žoliapjovių, dviračių), o iš namų išeinant net ir trumpam – užrakinti duris. Bendruomenės pareigūnė prisiminė įvykį, kuomet močiutei būnant kieme į jos namus įslinko dvi romų tautybės moterys ir pavogė pinigus.

Policijos komisariate apsilankę svečiai pasakojo sulaukę telefoninių sukčių skambučių, svarstė, kodėl žmonės jais patiki. Senjorų nuomone, nors informacijos apie tokius nusikaltimus nestinga, apie tai kalbėti vis tiek būtina.

Susitikime akcentuota ir atšvaitų svarba tamsiu paros metu, pademonstruotos jų nešiojimo klaidos, paaiškinta, kaip teisingai segėti.

Bendruomenės pareigūnė I. Dutkienė svečiams surengė ekskursiją po policijos įstaigos pastatą.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas