Mokiniams įteikti pirmokų pažymėjimai.

„Ir Lietuvoje gyventi gera!“, Jaunimas

Pirmokai baigė mokslo metus

Senamiesčio pagrindinės mokyklos pirmokams (klasės vadovė Irena Mackevičienė) baigėsi pirmieji mokslo metai. Vaikai paaugo, sustiprėjo, daug išmoko, atsiskleidė gebėjimai reikšti mintis, jausmus, nuotaikas.

Kaip sekėsi keliauti mokslo taku, skaičiuoti pupeles ir išmoktas raideles, gegužės 26-osios popietę savo tėveliams papasakojo patys vaikai, deklamuodami eilėraščius bei stebindami aktoriniu meistriškumu, kurdami savo personažų charakterį spektaklyje „Zuikis Puikis“. Jauniausieji mokyklos mokiniai kartu su savo muzikos mokytoja Violeta Šanteriova dovanojo gražiausias mažųjų daineles.

Iš vaikų lūpų ypač nuoširdžiai liejosi dėkingumo žodžiai tėvams: už kartu praleistą laiką, už skaitytas knygas, už sutiktus mokykloje draugus, už meilę, kantrybę, rūpestį, pagalbą…

Renginio pabaigoje visiems mokiniams buvo įteikti spalvingi pirmokų pažymėjimai bei dovanėlės. Linksmai nusiteikę būsimieji ant-rokai smagiai pasitiko vasarą energingu šokiu, kurio mokėsi kartu su mokytoja Nijole Grotuziene.

Šventinis koncertas suteikė mažiesiems daug netikėtų atradimų, džiaugsmo. Ne vienas prisipažino įveikęs baimę bei pajutęs pasididžiavimą savimi, šeima, klase ir mokykla.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas