Vilniaus RAA D nuotrauka

Kriminalai

Veprių ežere įkliuvo broliai brakonieriai

Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento (RAAD) Ukmergės rajono agentūros pareigūnus pasiekė žinia apie Veprių ežere „šeimininkaujančius“ brakonierius.

Aplinkosaugininkai, tikrindami turimą informaciją apie neteisėtą žvejybą statomais tinklais Veprių ežere, padedant neetatiniams aplinkos apsaugos inspektoriams ir policijos pareigūnams, suorganizavo reidą.

Patikrinus vieną Veprių miestelio sodybą, gauta informacija pasitvirtino. Pas jau gerai aplinkosaugininkams pažįstamus brolius A. V. ir K. V. rasta nemažai įvairių draudžiamų žvejybos įrankių – du statomi valiniai tinklai, du statomi kaproniniai tinklai, bradinys, gaudyklė. Taip pat rasta ir paimta pripučiama valtis, kuri prieš keletą dienų buvo naudojama neteisėtoje žvejyboje statomais tinklais ir kurios metu buvo sugauti du karšiai.

Vilniaus RAAD tinklapyje rašoma, kad už neteisėtą žvejybą panaudojant draudžiamus įrankius broliams gresia baudos iki 300 eurų, bus konfiskuoti paimti draudžiami įrankiai, valtis ir teks atlyginti padarytą žalą žuvų ištekliams, kuri sieks 130 eurų.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • vairuotojas :
    deja tie vel broliukai sekmingai stato bucius, tinklus, isigijo valti, masiskai traukia lynus jie dabar nersia, pardavineja miestelio gyventojams, atvirai savo kieme juos ruko. pastatyti buciams jiems net nereikia valties , tai atlieka jie brisdami vandeniu.plius sekmingai varo samagona tai zino visi miestelio gyventojai. kas juos pagaliau suvaldys??????

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas