Naujausi, Nuomonių telefonas

„Turime sąvartyną mikrorajono viduryje…“

Jaunimo gatvės 11-ojo namo gyventoja bėdojo dėl netvarkos prie šiukšlių konteinerių, kurie išrikiuoti tarp 7 ir 13 daugiabučių. „Jau ne vieneri metai rajono savivaldybės atstovai žada įrengti aikštelę konteineriams ir juos perkelti, tačiau situacija nesikeičia. Dabar turime sąvartyną mikrorajono viduryje. Konteineriai visada perpildyti, neužsidaro, aplinkui netvarka. Kadangi teritorija atvira, neaptverta, vėjuotomis dienomis šiukšlės išnešiojamos iki aplinkinių daugiabučių. Nuo konteinerių sklinda smarvė, skraido varnos…“ – piktinosi ukmergiškė.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vedėja Vilija Grabauskienė, jau paskelbta pirkimo procedūra dėl minėtos šiukšlių konteinerių aikštelės įrengimo. Darbai bus vykdomi Europos Sąjungos lėšomis. „Aikštelės perkelti nėra galimybių, ji liks toje pačioje vietoje, – aiškino vedėja. – Šįkart atsisakyta jos apželdinimo, nes tai nepasiteisino – augalai nudžiūna, prie jų prikimba šiukšlės. Ant aikštelės aptvarinės sienelės bus pritvirtintos juostos, kad nesimatytų teritorijos.“ V. Grabauskienė taip pat pažadėjo apsilankyti minėtoje aikštelėje ir patikrinti, ar konteineriai užsidaro. Jei ne, apie tai bus informuoti atliekų surinkėjai.

SAM_0890

SKAITYTOJOS nuotraukos.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • - :
    SVAJONIU MIESTAS UKMERGE
  • nesvarbu :
    Čia visur ta pati problema. Gyvenu kitoje gatvėje, bet situacija ta pati. Benamiai nemėto šiukšlių, jie žino, kad už šiukšlinimą koks vietinis gali kaulus palygint. Savomis akimis mačiau kaip varnos snapais dręskia maišelius ir meta viską žemėn .
  • Nesvarbu :
    Gal tos siuksles nelakstytu po kiemus jai tie benamiai nesiknistu nes jie ir isvarto besiknisdami. Ir galetu dazniau išvesti juk pakele kainas uz siuksles.
    • Anonimas :
      O gal pvz yra per daug butų ir daug žmonių juose gyvena. Ir daugiau šiukšlių prisirenka. konteineriai tik 3 . Tai kur tada žmonėms išmesti šiukšles jei konteineriai retai išvežami, Taigi aš manau savivaldybė turėtų pastatyt daugiau konteinerių ir dažniau išvežt šiukšles. juk pakėlė kainas už šiukšles o ar tas šiukšles išveža dažnai?
    • Kaimynas :
      Ir benamiai ir varnos traukia ir meta. O atgal nera kam sukraut.....
  • Gyventoja :
    Keistuoliai, patikrins ar tikrai neužsidaro. Perpildyti ir neišvežti tai ir neužsidaro. Nuotraukoje gerai matosi

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas